Με το μήνυμα Έλα στην Ανακύκλωση, η Cosmote καλεί το κοινό και τους εργαζόμενούς της να συμμετάσχουν στην προστασία του περιβάλλοντος… 

Επεκτείνει το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας στα καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα προσθέτοντας ακόμη δύο κατηγορίες υλικών, τις μπαταρίες και τα μελανοδοχεία.

Τα έσοδα από την ανακύκλωση των μελανοδοχείων θα διατεθούν από την Cosmote για την ανασυγκρότηση πυρόπληκτων περιοχών της Πελοποννήσου. Για την ορθή και έγκυρη ενημέρωσή των πολιτών αναφορικά με τη σημασία της εναλλακτικής διαχείρισης αυτών των υλικών, ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα σημεία συλλογής.

Η Cosmote υλοποιεί με επιτυχία το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων-αξεσουάρ, στα αποκλειστικά καταστήματά της καθώς και στα κτίρια της σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι κάτοχοι συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ανεξαρτήτως δικτύου.