Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής παρουσιάζουν την Κιβωτό το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Το καλοκαίρι του 2016 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και εκλεκτοί ανάμεσα στους ομότεχνούς τους παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναυλίες σε μικρές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί στις αρχές Μαΐου.

Ο Μάριος και ο Γιώργος με την «Κιβωτό», σας χαρίζουν απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια του ’80 και ’90, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της γενιάς που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Μικρούτσικου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Καββαδία, Αδελφών Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Λάγιου, Χατζιδάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφάνταστες και σύγχρονες ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα συμπαρασύρουν το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής. Με την «Κιβωτό», οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται στον κόσμο συναυλίες που θα σιγοψιθυρίζει από την αρχή ως το τέλος, θα ερωτευτεί, θα ονειρευτεί, θα σκεφτεί διαφορετικά, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και θα πιστέψει στα θαύματα.

Η «Κιβωτός» φέρνει την αισιοδοξία και την καλή μουσική σε πολλές ελληνικές πόλεις αυτό το καλοκαίρι.