Η Αθηναϊκή μπάντα Deejay Nic The Band που με το rockstep ήχο της τράβηξε το ενδιαφέρον των Τούρκων διοργανωτών θα εμφανιστεί ζωντανά στις 24 Αυγούστου στο ZEYTINLI ROCK FESTIVALI, το μεγαλύτερο festival που γίνεται στη Τουρκία, και μάλιστα ως τελευταίο act της 1ης ημέρας στο “Discovery Stage”.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, φέτος στο festival αναμένεται να παραβρεθούν πάνω από 100.000 θεατές, νούμερο που αντιστοιχεί και στη διοργάνωση του 2015.

Ο Deejay Nic (aka Νικόλας Καπράλος) με το καινούριο του project DEEJAY NIC THE BAND, συνδυάζει ηλεκτρονικά στοιχεία της Pop, Dance και Dubstep με τον αναλογικό Rock ήχο του live συγκροτήματος σε επιλεγμένα remix mainstream αγγλόφωνων επιτυχιών.

Τo πρωτότυπο concept έρχεται να συνδυάσει την τεχνική υποδομή του DJ με την ωμή ενέργεια της μπάντας, ενώ πρωτοτυπία αποτελεί η τοποθέτηση του diskjockey ως αποκλειστικού front-man επί σκηνής. Όλα τα όργανα συνεργάζονται και συντονίζονται πάνω στις μελωδίες και στα φωνητικά που προέρχονται από τα samples του dj.

Το αποτέλεσμα αποτελεί μία μοναδική μουσική πρόταση με περιγραφικό τίτλο: Rockstep.

Deejay Nic The Band:

Nikolas Kapralos (aka Deejay Nic)

Ioannis Patakakis (guitar)

Andreas Anastopoulos (bass)

Panayiotis Vlahos (drums)

Thanos Liberopoylos (keys)