Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Bob Theatre Festival 2009

Bob Theatre Festival 2009
Ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της Αθήνας θα λάβει χώρα και πάλι από τις 2 έως τις 10 Μαΐου, αυτή τη φορά στο Θέατρο Χώρα, με περισσότερες θεατρικές παραστάσεις, μουσικά lives, giggs, events, Dj sets και ραδιοφωνικά πάρτι!

Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία του το Bob Theatre Festival συνεχίζει και τείνει να γίνει ένας νεανικός θεατρικός θεσμός. Νέες ομάδες-νέοι δημιουργοί το εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του Bob Theatre Festival στο θέατρο Χώρα δε θα βρουν μόνο τις ιδανικές συνθήκες για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, αλλά θα προσεγγίσουν και ένα κοινό που είναι δύσκολα προσεγγίσιμο διαφορετικά.

Το Bob Theatre Festival συγκεντρώνει στο θέατρο Χώρα τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις των τελευταίων ετών. Εκεί θα δούμε την Αθήνα να μεταμορφώνεται σε Θεατρική πρωτεύουσα μέσα από τις συλλήψεις των Αbovo, του Χρήστου Καρχαδάκη, Γιώργου Νανούρη,  Γεωργίας Μαυραγάνη, από την ομάδα  Πλεύσις, από την  ομάδα  Άλογοι, του Δημήτρη Δημόπουλου και πολλών ακόμα…. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο http://www.abovo.gr/.

Σχετικές ειδήσεις
Πολυχώρος Vault: Το πρόγραμμα της σεζόν 2016-2017
15.11.2016 17:30
Είκοσι παραστάσεις και δύο μεγάλα project (1 θεατρικό και 1 μουσικό) περιλαμβάνει στο φετινό του πρόγραμμα ο πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS. Έξι παραστάσεις που ξεχώρισαν, από κοινό και κριτικούς, την περασμένη σεζόν και δεκατέσσερις νέες παραγωγές. Δώδεκα σκηνοθέτες θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους τη φετινή θεατρική χρονιά στις δύο σκηνές του Πολυχώρου.
Η Αγγελική, από τους Fly Theatre επιστρέφει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
26.10.2016 14:52
Mετά τη συμμετοχή τους, για πέμπτη φορά, στην παράσταση «Μαγικός Αυλός» του Σάιμον Μακ Μπέρνυ, ιδρυτή της ομάδας Complicite, οι Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου και Robin Beer) επέστρεψαν από το Λονδίνο στην Αθήνα με το έργο τους “Αγγελική”, το οποίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δώμα του Θέατρου του Νέου Κόσμου την περσινή χρονιά και επιστρέφει από τις 11 Νοεμβρίου 2016 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στον Κάτω Χώρο του ίδιου Θεάτρου
Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Aλκμήνη
29.09.2016 11:43
Η παράσταση Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη, που ξεκίνησε στο περυσινό Off Off Athens Theatre Festival παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Ζωρζίνας Τζουμάκα, από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις.
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Το
18.05.2016 12:20
Η Φένια Αποστόλου συνεχίζει την καλλιτεχνική πορεία της στο εξωτερικό με την ομάδα της Χοροθέατρο Λυδία Λίθος και το «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski που θα παρουσιαστεί στις 26 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο του TACT International Theatre Festival στο Teatro Stabile Sloveno στην Τεργέστη της Ιταλίας.