Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Bob Theatre Festival 2009

Bob Theatre Festival 2009
Ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της Αθήνας θα λάβει χώρα και πάλι από τις 2 έως τις 10 Μαΐου, αυτή τη φορά στο Θέατρο Χώρα, με περισσότερες θεατρικές παραστάσεις, μουσικά lives, giggs, events, Dj sets και ραδιοφωνικά πάρτι!

Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία του το Bob Theatre Festival συνεχίζει και τείνει να γίνει ένας νεανικός θεατρικός θεσμός. Νέες ομάδες-νέοι δημιουργοί το εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του Bob Theatre Festival στο θέατρο Χώρα δε θα βρουν μόνο τις ιδανικές συνθήκες για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, αλλά θα προσεγγίσουν και ένα κοινό που είναι δύσκολα προσεγγίσιμο διαφορετικά.

Το Bob Theatre Festival συγκεντρώνει στο θέατρο Χώρα τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις των τελευταίων ετών. Εκεί θα δούμε την Αθήνα να μεταμορφώνεται σε Θεατρική πρωτεύουσα μέσα από τις συλλήψεις των Αbovo, του Χρήστου Καρχαδάκη, Γιώργου Νανούρη,  Γεωργίας Μαυραγάνη, από την ομάδα  Πλεύσις, από την  ομάδα  Άλογοι, του Δημήτρη Δημόπουλου και πολλών ακόμα…. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο http://www.abovo.gr/.

Σχετικές ειδήσεις
Η Αγγελική, από τους Fly Theatre επιστρέφει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
26.10.2016 14:52
Mετά τη συμμετοχή τους, για πέμπτη φορά, στην παράσταση «Μαγικός Αυλός» του Σάιμον Μακ Μπέρνυ, ιδρυτή της ομάδας Complicite, οι Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου και Robin Beer) επέστρεψαν από το Λονδίνο στην Αθήνα με το έργο τους “Αγγελική”, το οποίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δώμα του Θέατρου του Νέου Κόσμου την περσινή χρονιά και επιστρέφει από τις 11 Νοεμβρίου 2016 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στον Κάτω Χώρο του ίδιου Θεάτρου
Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Aλκμήνη
29.09.2016 11:43
Η παράσταση Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη, που ξεκίνησε στο περυσινό Off Off Athens Theatre Festival παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Ζωρζίνας Τζουμάκα, από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις.
Το
18.05.2016 12:20
Η Φένια Αποστόλου συνεχίζει την καλλιτεχνική πορεία της στο εξωτερικό με την ομάδα της Χοροθέατρο Λυδία Λίθος και το «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski που θα παρουσιαστεί στις 26 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο του TACT International Theatre Festival στο Teatro Stabile Sloveno στην Τεργέστη της Ιταλίας.
Καθαρή πόλη, από τον Ανέστη Αζά και τον Πρόδρομο Τσινικόρη στη Στέγη
18.01.2016 15:29
Αθηναίες και Αθηναίοι! Πόσο «καθαροί» είστε; Ας καταργήσουμε τα στερεότυπα. Οι μετανάστριες καθαρίστριες της Αθήνας γίνονται οι ιδανικές πρωταγωνίστριες αυτής της διεθνούς συμπαραγωγής θεάτρου-ντοκιμαντέρ, με την υπογραφή του φοβερού νεανικού διδύμου Αζά-Τσινικόρη.
This is War, σε σκηνοθεσία Άλαν Ντίλγουρθ στο Θέατρο Πόρτα
04.12.2015 17:13
Ο Άλαν Ντίλγουορθ, διακεκριμένος και πολυβραβευμένος Καναδός σκηνοθέτης, συνεργάτης του σπουδαίου Βρετανού συγγραφέα Έντουαρντ Μποντ και βασικός συντελεστής του σημαντικότερου ίσως θεάτρου σύγχρονου ρεπερτορίου του Τορόντο, του Soulpepper Theatre, παρουσιάζει, στην πρώτη του συνεργασία με το Πόρτα, ένα από τα πιο επιτυχημένα καναδικά έργα που παρουσιάστηκαν στη χώρα του τα τελευταία χρόνια: το «This is War» της νεότατης συγγραφέως Χάνα Μόσκοβιτς.