Από τις εκδόσεις Λυκόφως κυκλοφορεί το βιβλίο, Ο όρκος του μάγου του Βασίλη  Κρουστάλη.
 
 
Με το μυθιστόρημα «Ο όρκος του μάγου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, ανοίγει ο συγγραφέας Βασίλης Κρουστάλης τη σειρά μυθιστορημάτων ηρωικής φαντασίας υπό τον γενικό τίτλο «Ιστορίες του Καγάντο».
Κεντρικό πρόσωπο του πρώτου βιβλίου ένας μυστηριώδης μάγος, ο Άλαντορ, ο οποίος συγκεντρώνει μια ομάδα από πολύ διαφορετικά μεταξύ τους άτομα, για να ταξιδέψουν στον κόσμο του Καγάντο και να αποκτήσουν τρία σπάνια υλικά. Στόχος του μάγου να κατασκευάσει ένα μαγικό σπαθί, το μόνο όπλο που μπορεί να εξολοθρεύσει τον ανίκητο δράκο που φυλάει έναν αμύθητο θησαυρό.
Ο Βασίλης Κρουστάλης σχηματίζει παράλληλες ιστορίες με ανατροπές, που αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για τα επόμενα βιβλία της σειράς.


Ο Βασίλης Κρουστάλης γεννήθηκε έναν παγωμένο Δεκέμβριο του 1983. Ζει και εργάζεται στα Μέγαρα Αττικής. Η πρώτες του μεγάλες αγάπες ήταν τα παραμύθια των παππούδων του και, μετά, τα κόμικς. Όταν ενηλικιώθηκε και άρχισε να διαβάζει κλασική λογοτεχνία και επιστημονική φαντασία, οι ορίζοντές του άνοιξαν περισσότερο. Παράλληλα, παρακολουθούσε ιαπωνικές anime σειρές. Σταδιακά, μεταμορφώθηκε σε έναν βιβλιοφάγο που διάβαζες όλα τα είδη: μυθολογία, κλασική λογοτεχνία, τρόμος, αστυνομικά, επιστημονική φαντασία, κοινωνικά, μυθολογία Κθούλου, οτιδήποτε ήταν και είναι άξιο ανάγνωσης. Όμως, η μεγάλη του αγάπη είναι η επική φαντασία. Διαβάζοντας δεκάδες τίτλους αυτού του είδους, καλλιεργήθηκε μέσα του η ανάγκη να δημιουργήσει τον δικό του κόσμο και τους δικούς του χαρακτήρες. Έτσι, ένα ζεστό απόγευμα του Αυγούστου, άρχισε να γραφεί τις Ιστορίες του Καγάντο.