Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ο Γαργαληστής

Ο Γαργαληστής
O Αντώνης Καφετζόπουλος αφηγείται τις περιπέτειες  του Γαργαληστή του Δημήτρη Μπασλάμ,  μέσα από ένα τρυφερό μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους στο Metropolis Live Stage!

O Γαργαληστής είναι ένας  μυστηριώδης  ληστής, που γλιστρά τα σκοτεινά βράδια στα παιδικά δωμάτια, κλέβει απ\' τα παιδιά το γέλιο που τους περισσεύει και μαζί με την κοσμοπολίτισσα και εξαιρετικά γκρινιάρα θεία του παρασκευάζει ένα ¨άρωμα χαράς¨ για τα παιδιά που δεν είναι και τόσο τυχερά.

Την αφήγηση πλαισιώνουν οι εικόνες του Βίκτορα Μοσχόπουλου, που χειρίζονται και εναλλάσσουν με το φαγκότο , το βιολί , την κιθάρα, Το τρομπόνι τον τζουρά, την ντουντούκα, τα καπέλα, τις σφυρίχτρες, τα γυαλιά οι Χρήστος Παππάς , Φώτης Σιώτας, Δημήτρης Μυστακίδης Σπύρος Χατζηκωνσαντίνου Γιάννης Μαρίνος  και Δημήτρης Μπασλάμ.

Σχετικές ειδήσεις
Εσπεράντο, τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας, με τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Σταυρό του Νότου
20.10.2016 16:44
Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μάς ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Εσπεράντο, με τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
14.01.2016 12:18
Τις Παρασκευές του Φλεβάρη η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Santa's secret dance, ένα μαγικό jazz παραμύθι με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Gazarte
16.12.2015 15:53
Ο πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής, από τους σημαντικότερους Έλληνες jazzmen, επιστρέφει στο GAZARTE στις 24 και 26 Δεκεμβρίου 2015 για δύο μοναδικές βραδιές στο πνεύμα των Χριστουγέννων.