Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γαργαληστής

Ο Γαργαληστής
O Αντώνης Καφετζόπουλος αφηγείται τις περιπέτειες  του Γαργαληστή του Δημήτρη Μπασλάμ,  μέσα από ένα τρυφερό μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους στο Metropolis Live Stage!

O Γαργαληστής είναι ένας  μυστηριώδης  ληστής, που γλιστρά τα σκοτεινά βράδια στα παιδικά δωμάτια, κλέβει απ\' τα παιδιά το γέλιο που τους περισσεύει και μαζί με την κοσμοπολίτισσα και εξαιρετικά γκρινιάρα θεία του παρασκευάζει ένα ¨άρωμα χαράς¨ για τα παιδιά που δεν είναι και τόσο τυχερά.

Την αφήγηση πλαισιώνουν οι εικόνες του Βίκτορα Μοσχόπουλου, που χειρίζονται και εναλλάσσουν με το φαγκότο , το βιολί , την κιθάρα, Το τρομπόνι τον τζουρά, την ντουντούκα, τα καπέλα, τις σφυρίχτρες, τα γυαλιά οι Χρήστος Παππάς , Φώτης Σιώτας, Δημήτρης Μυστακίδης Σπύρος Χατζηκωνσαντίνου Γιάννης Μαρίνος  και Δημήτρης Μπασλάμ.

Σχετικές ειδήσεις
Δημήτρης Βοζαΐτης and band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.12.2016 10:37
Κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό σηματοδοτεί την έναρξη των μουσικών παραστάσεων του νέου ερμηνευτή Δημήτρη Βοζαΐτη στο Γυάλινο- UpStage.
Δημήτρης Λάππας, Κώστας Γεράκης και Σεμέλη Παπαβασιλείου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
05.12.2016 11:17
"3 Μαύρα Πρόβατα δεν μπαίνουν στο μαντρί!" είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος του Δημήτρη Λάππα, του Κώστα Γεράκη και της Σεμέλης Παπαβασιλείου, που ξεκινά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016.
Εσπεράντο, τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας, με τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Σταυρό του Νότου
20.10.2016 16:44
Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μάς ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.