Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Canon κερδίζει 7 βραβεία από τον οργανισμό BLI

Η Canon κερδίζει 7 βραβεία από τον οργανισμό BLI

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με την επιτυχημένη παρουσίαση της τρίτης γενιάς της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, η Canon U.S.A., Inc., συνεχίζει τη θετική πορεία της λαμβάνοντας επτά βραβεία από τον οργανισμό Buyers Laboratory, LLC (BLI).

Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν την αναγνώριση της απόδοσης αρκετών συστημάτων imageRUNNER ADVANCE τρίτης γενιάς στην κατηγορία A3 με τέσσερα βραβεία ‘Pick’, καθώς και άλλα τρία βραβεία σε συγκεκριμένα μοντέλα imageRUNNER και imageRUNNER ADVANCE για την ενεργειακή αποδοτικότητά τους. Οι επιλογές για τα βραβεία ‘Pick’ γίνονται από τα τεχνικά στελέχη και τους συντάκτες του οργανισμού BLI, οι οποίοι υποβάλλουν πληθώρα συσκευών από κάθε μεγάλο κατασκευαστή εξοπλισμού στις εξαντλητικές δοκιμές των εργαστηρίων του BLI τους προηγούμενους έξι μήνες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για την απονομή στην Canon πολλαπλών θερινών βραβείων ‘Pick’ από την BLI, ακόμη μια φορά,” δήλωσε ο κος Toyo Kuwamura, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Business Imaging Solutions Group, Canon U.S.A., Inc. “Τα βραβεία για τα νέα μοντέλα, που βασίζονται στην τρίτη γενιά της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, μας χαροποιούν ιδιαίτερα· όλες οι διακρίσεις πιστοποιούν τα οφέλη παραγωγικότητας που μπορούν να προσφέρουν στον πελάτη τα συστήματα imageRUNNER ADVANCE και imageRUNNER. Ευχαριστούμε τον οργανισμό BLI για την αναγνώριση της επικέντρωσης και της αφοσίωσης της Canon στην παροχή παραγωγικών και ενεργειακά αποδοτικών λύσεων στις επιχειρήσεις.”

Στην κατηγορία A3, ο οργανισμός BLI απένειμε στην Canon τα ακόλουθα θερινά βραβεία ‘Pick’:

Canon imageRUNNER ADVANCE 6565i – Εξαιρετικό μονόχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A3, 61 έως 70 σελ./λεπτό
Canon imageRUNNER ADVANCE 6575i – Εξαιρετικό μονόχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A3, 71 έως 80 σελ./λεπτό
Canon imageRUNNER ADVANCE 8585i – Εξαιρετικό μονόχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A3, 81 έως 90 σελ./λεπτό
Canon imageRUNNER ADVANCE 8505i – Εξαιρετικό μονόχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A3, 91 έως 105 σελ./λεπτό

“Χάρη στην εντυπωσιακή αντοχή και απόδοση του τυμπάνου αυτών των συστημάτων που φτάνει τις 6.000.000 εικόνες, καθώς και τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης για εργασίες συντήρησης και αναβαθμίσεις firmware, τα τέσσερα μοντέλα imageRUNNER ADVANCE που δοκιμάστηκαν προσφέρουν εντυπωσιακά υψηλή διαθεσιμότητα για περιβάλλοντα γραφείων με μεγάλους όγκους παραγωγής,” δήλωσε ο κος George Mikolay, αρχισυντάκτης για Φωτοαντιγραφικά/MFP A3, BLI. “Τα μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης πίνακα ελέγχου με δυνατότητα προσαρμογής στις προτιμήσεις των χρηστών, πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή με έξυπνο σχεδιασμό και υποστήριξη για εκτύπωση από φορητές συσκευές και υπηρεσίες cloud. Αυτά τα μοντέλα παρήγαγαν επίσης εκτυπώσεις αξιοσημείωτης ποιότητας στις δοκιμές, με πλήρως σχηματισμένους, μαύρους χαρακτήρες, λεπτές γραμμές, έντονα γεμίσματα και σαφείς μεταβάσεις από ανοικτές σε σκούρες αποχρώσεις.”

Η BLI απένειμε στην Canon τα ακόλουθα βραβεία Outstanding Achievement (Εξαιρετικό επίτευγμα) για την Ενεργειακή αποδοτικότητα:

Canon imageRUNNER 1435i – Μονόχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A4 – Μικρές ομάδες εργασίας – 43 τοις εκατό χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τον μέσο όρο της αντίστοιχης κατηγορίας προϊόντων

Canon imageRUNNER ADVANCE C350P – Ομάδες εργασίας μεσαίου μεγέθους – 42 τοις εκατό χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τον μέσο όρο της αντίστοιχης κατηγορίας προϊόντων

Canon imageRUNNER ADVANCE C3325i – Κατηγορία 2, έγχρωμο – 48 τοις εκατό χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τον μέσο όρο της αντίστοιχης κατηγορίας προϊόντων

“Σε κάθε περίοδο δοκιμών, τα βραβεία Εξαιρετικού επιτεύγματος για την Ενεργειακή αποδοτικότητα του οργανισμού BLI επιβραβεύουν τα συστήματα με την καλύτερη περιβαλλοντική συμπεριφορά ανά κατηγορία προϊόντων και, για άλλη μια φορά, βλέπουμε εκτυπωτές και συστήματα πολλαπλών λειτουργιών Canon να καταλαμβάνουν τις ανώτερες θέσεις ,” δήλωσε η κα Lisa Reider, αρχισυντάκτρια για θέματα περιβάλλοντος των προϊόντων στον οργανισμό BLI. “Τα imageRUNNER ADVANCE C3325i και imageRUNNER ADVANCE C350P όχι μόνο έχουν σημαντικά χαμηλότερη εκτιμώμενη ετήσια κατανάλωση ενέργειας από τον μέσο όρο στις κατηγορίες τους, αλλά παρέχουν επίσης τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να ελαττώσουν τη χρήση ενέργειας και να μειώσουν τη σπατάλη.”

Σχετικές ειδήσεις
Η Fischer απένειμε για 10η χρονιά τα Βραβεία Κοινού του 57ου ΦΚΘ
17.11.2016 13:42
Η αυλαία για το κορυφαίο πολιτιστικό δρώμενο της πρωτεύουσας του Βορρά, το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έπεσε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, με μία άκρως κινηματογραφική βραδιά που σήμανε τη λήξη της 10ήμερης καλλιτεχνικής γιορτής. Η Fischer, ήταν εκεί για να «γιορτάσει» 10 χρόνια παρουσίας στο Φεστιβάλ και απέμεινε τα Βραβεία Κοινού Fischer, δίνοντας για 10η φορά «φωνή» στο θερμό κοινό του θεσμού.
Sales Excellence Awards 2016: 8 βραβεία για τον Όμιλο ΟΤΕ
07.04.2016 11:39
Οκτώ βραβεία, εκ των οποίων τέσσερα χρυσά, απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ στο θεσμό Sales Excellence Awards 2016. Διακρίσεις που επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την προσήλωση του Ομίλου ΟΤΕ στην άριστη Εμπειρία Πελάτη, στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, μέσα από προηγμένες υπηρεσίες πωλήσεων.
Ο ΟΤΕ TV στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
28.03.2016 15:57
Τη στήριξή του στο έργο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ανάδειξη της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής συνεχίζει ο ΟΤΕ TV που δίνει και φέτος το ‘παρών’ στα βραβεία της Ακαδημίας ως Μέγας Χορηγός.
Η Fischer απονέμει τα Βραβεία Κοινού στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
22.03.2016 16:55
Φεστιβαλική διάθεση, συναρπαστικές εικόνες του 21ου αιώνα και το πιο σινεφίλ κοινό πλαισίωσαν το φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μαζί με τη Fischer, την μπίρα που για 4η συνεχή χρονιά απένειμε τα Βραβεία Κοινού.
Η Fischer και φέτος στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα
09.03.2016 13:31
Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει. Πιστή στο ραντεβού της, η αγαπημένη μπίρα Fischer ξεκινάει το «κινηματογραφικό της ταξίδι» στην συμπρωτεύουσα και απονέμει για 4η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού Fischer!