Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Πιο συχνά και πιο κοντά

Πιο συχνά και πιο κοντά
Πρέπει σίγουρα να είμαστε, αν όχι περήφανοι, τουλάχιστον ευτυχισμένοι, που οι Metallica φρόντισαν να εγκαινιάσουν τον Ιούλιο του 2006 το ελληνικό παρακλάδι του παγκόσμιου Metallica Club.

Πρέπει σίγουρα να είμαστε, αν όχι περήφανοι, τουλάχιστον ευτυχισμένοι, που οι Metallica φρόντισαν να εγκαινιάσουν τον Ιούλιο του 2006 το ελληνικό παρακλάδι του παγκόσμιου Metallica Club. Και αυτό, γιατί είναι το πρώτο και μοναδικό επίσημο ελληνικό Metallica Club, που φροντίζει να μας τροφοδοτεί με γερές δόσεις από tribute στην αγαπημένη μας μπάντα!

Το HellasMetallica ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2006 για να φέρει πιο κοντά, τόσο τους Metallica στους Έλληνες fans τους, αλλά και όλους τους metallica friends μεταξύ τους.

Την 1η του Δεκέμβρη αυτή η ένωση θαυμαστών και μπάντας θα γίνει πραγματικότητα μέσα από το live tribute gig, που θα περιλαμβάνει συμμετοχές των συγκροτημάτων Ivory Tower και Prejudice Reborn αλλά και προβολές βίντεο-αφιερωμάτων στην συναυλία των Metallica στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου 2007.

Το αφιέρωμα , όπως πάντα, θα ακολουθήσει κλήρωση μοναδικών αυθεντικών Metallica δώρων, εμπνευσμένων από τον δίσκο Master of Puppets αλλά και του Metallica Tour 2007, και φυσικά ολονύχτιο headbanging με εξαιρετικό ηχητικό υλικό.

Info
HellasMetallica Live Tribute GIG
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
Είσοδος 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22.00
http://www.anclub.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Οι Apocalyptica τον Απρίλιο στο Gazi Music Hall
06.12.2016 13:56
Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall!
Hardwired…To Self-Destruct: Νέο αλμπουμ των Metallica
17.11.2016 11:47
Οι Metallica κυκλοφορούν το 11ο στούντιο άλμπουμ τους, Hardwired…To Self-Destruct, στις 18 Νοεμβρίου, από την Blackened Recordings.
Οι Dead Can Dance εμπνέονται από την υποψηφιότητα της Ελευσίνας για ΠΠτΕ 2021!
09.11.2016 13:26
Οι Dead Can Dance, έχοντας γράψει το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, αντλούν συχνά έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό, ενώ η ιδιαίτερα εκλεκτική αισθητική τους είναι έντονα επηρεασμένη από την ελληνική μουσική (αρχαία & Βυζαντινή).
Buika, η Κόρη της Φωτιάς με την ΚΟΑ στο Ηρώδειο
28.07.2016 11:00
Το Gazarte σας αναγγέλλει την πρώτη του παραγωγή στο Ηρώδειο: η Buika, η Κόρη της Φωτιάς, θα είναι κοντά μας την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 για μια μοναδική συναυλία, όπου θα τη συνοδεύσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Μία μελωδία… χίλιες εικόνες!: συναυλία μουσικής δωματίου της ΚΟΑ στο Gazarte
25.02.2016 14:08
Δεν είναι καινούρια διαπίστωση, ούτε ακριβώς πρωτότυπη: στα νοερά «παιχνίδια» των κινηματογραφικών συνειρμών, βασικό ρόλο παίζει πολύ συχνά και η μουσική μνήμη. Είναι π.χ. σχεδόν αδύνατον να επαναφέρει κάποιος στη φαντασία του από τον «Νονό» ΙΙΙ του Κόπολα, την περίφημη σκηνή του πυροβολισμού και του θανάτου της «Μαίρη Κορλεόνε» (Σοφία Κόπολα) και του θρήνου του πατέρα της «Μάικλ Κορλεόνε» (Αλ Πατσίνο) στα σκαλιά του Τεάτρο Μάσιμο του Παλέρμο, χωρίς τη μουσική υπόκρουση της Cavalleria rusticana του Πιέτρο Μασκάνι.