Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Θαλασσογραφίες στο Σεληνόφως: μια μουσικο-ποιητική βραδιά στην Κεφαλονιά

Θαλασσογραφίες στο Σεληνόφως: μια μουσικο-ποιητική βραδιά στην Κεφαλονιά

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ" και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΗΣ "ΑΙΓΙΑΛΟΣ" σας προσκαλούν στην ατμοσφαιρική μουσικο-ποιητική βραδιά, Θαλασσογραφίες στο Σεληνόφως...

Εκεί όπου ζευγαρώνουν αρμονικά... ποίηση και μουσική , θάλασσες και στεριές στην ανατολή και τη δύση, γοργόνες και πειρατές στο Ιόνιο και το Αιγαίο, άστρα και παρέες στην ανατολή του ασημένιου φεγγαριού...

Οι λυρικοί ποιητές μας...

Γκάτσος, Ελύτης, Καββαδίας, Ρίτσος , Σεφέρης, Χικμέτ, Βάρναλη, Ελευθερίου, Σαπφώ... σμίγουν με τους μελοποιούς συνθέτες μας... Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Μικρούτσικο, Μαρκόπουλο, Σπανό, Σαββόπουλο, Καραΐνδρου, Παπαδημητρίου ...  και τους μελωδούς ταξιδευτές μας... Τάκη Κωνσταντακόπουλο στο τραγούδι, Ναταλία Κωτσάνη στο τραγούδι, την κιθάρα και τα ακορντεόν, Ανδρέας Βουδούρης στο πιάνο , Στέφανος Αγιόπουλος στα κρουστά.

Συμμετέχει και ο Δημήτρης Δημουλάς.

Σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς και την υποστήριξη Πολιτιστικής Λέσχης Ζακύνθου "ΓΕΡΑΝΟΣ".

Σχετικές ειδήσεις
Βραδιά Πανσελήνου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στα Αισχύλεια 2016
03.08.2016 11:38
Μια ιδιαίτερη, ατμοσφαιρική βραδιά πανσελήνου παρουσιάζει η Σόνια Θεοδωρίδου στις 18 Αυγούστου 2016 στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016.
Ο Yaron Herman με το Everyday στο Sani Festival 2016
06.07.2016 17:23
Ο Yaron Herman έρχεται στο Λόφο της Σάνης για να παρουσιάσει το Everyday, σε μία ατμοσφαιρική βραδιά το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.
Double visage à l'extrême, με την Pavlina Styl στο Faust
27.05.2016 14:15
Η περφόρμερ Παυλίνα Στυλιανού με το τζαζ κουιντέτο της, επιστρέφουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, για μια βραδιά στην πιο ατμοσφαιρική σκηνή της πόλης, στο Faust, για να μας παρασύρουν στην μουσική γλώσσα των παθών του έρωτα και της διαφθοράς, με την παράσταση «Double visage à l'extrême».
Maria Callas Forever: Μουσικό αφιέρωμα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
01.12.2015 10:00
Με αφορμή τον εορτασμό των 92 χρόνων από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας, η πρόεδρος του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας», κυρία Λιάνα Σκουρλή, και το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε μουσική βραδιά την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.30 μ.μ. στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Concertos Virtuoses et Airs d' Opéra στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
17.11.2015 15:13
Οι “Brussels Virtuosi”, ένα μοναδικής δεξιοτεχνίας μουσικό σύνολο που ιδρύθηκε από τον διεθνώς βραβευμένο Βέλγο φλαουτίστα Marc Grauwels, σε μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στο πλαίσιο περιοδείας τους ανά την Ελλάδα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έργα Mozart, Vivaldi, Cimarosa, Doppler, Rachmaninoff και Delibes, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30, στην ατμοσφαιρική εκκλησία του Αγίου Παύλου.