Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Faces in Spaces: διαγωνισμός φωτογραφίας από την ομά Κα.Δρώ

Faces in Spaces: διαγωνισμός φωτογραφίας από την ομά Κα.Δρώ

Η Φωτογραφική Ομάδα Κα.Δρώ διοργανώνει και φέτος ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας. Το θέμα έχει τίτλο Faces in Spaces.

Πρόσωπα των καθημερινών μας συναναστροφών ή των φευγαλέων εντυπώσεων σε οικείους ή μη χώρους επιδρούν πάνω μας με ξεχωριστό τρόπο.
 Η παρουσία τους συνδέεται με τον περιβάλλοντα χώρο προσδίδοντάς του χαρακτηριστικά που συντελούν σε μια εκ νέου διαμόρφωσή του.

Χώρος και άνθρωπος επενεργούν ο ένας πάνω στον άλλο, δημιουργώντας έτσι ένα “νέο” οπτικό περιβάλλον .

Όροι Συμμετοχής

1) Ο διαγωνισμός ξεκινάει 1η Αυγούστου και λήγει στις 31 Αυγούστου 2016
2) Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην ειδική πλατφόρμα που βρίσκεται στο site μας :www.kadrw.gr
3) Μέγεθος- Ανάλυση φωτογραφιών: έως 128 ΜΒ και έως 1200 pixel η μεγάλη πλευρά
4) Οι φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες κατά τη διάρκεια που τρέχει ο διαγωνισμός.

Κριτική επιτροπή: H κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες απαρτίζεται από τη Λία Ναλμπαντίδου (http://lianalbantidou.com/el/) και το Στράτο Καλαφάτη (http://www.stratoskalafatis.com/).

Βραβεία: Οι 3 πρώτοι νικητές θα πάρουν ως έπαθλο από ένα φωτογραφικό βιβλίο (θα ανακοινωθούν σύντομα)

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα των 3 καλύτερων φωτογραφιών θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και θα αναρτηθούν στο www.kadrw.gr

Καλές λήψεις και καλή επιτυχία!

Σχετικές ειδήσεις
Αγαπημένες μου Εικόνες...: διαγωνισμός φωτογραφίας από το METApolis
08.08.2016 16:52
Το METAPolis διοργανώνει νέο Online διαγωνισμό φωτογραφίας (Instagram ή Facebook ), με διαφορετική θεματολογία, με γενικό τίτλο "Αγαπημένες μου Εικόνες...".
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room 18!
19.07.2016 14:50
Ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room 18 που αποτελεί τον πρώτο διαγωνισμό που διεξάγεται με θέμα τον εσωτερικό χώρο ενός τυπικού αστικού δωματίου ξενοδοχείου, ολοκληρώθηκε συγκεντρώνοντας 262 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
1ο Πανελλήνιος Μανδακάσειος Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2016
05.07.2016 14:42
Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», θέλοντας να αναδείξει το αναξιοποίητο μνημειακό πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας καλλιεργώντας συγχρόνως την τέχνη της φωτογραφίας με δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο, διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Μανδακάσειο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016 με θεματικό αντικείμενο τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού.
Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το ArtWalk 2
11.05.2016 11:22
Η Art in Progress σας προσκαλεί όλους τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το 2ο Patras Street Art Festival | ArtWalk 2, από 13 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2016.
Κτήρια σε κίνδυνο στην Ελλάδα: Διαγωνισμός φωτογραφίας 2016 από την Monumenta
04.05.2016 15:31
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα "Κτήρια σε κίνδυνο στην Ελλάδα" ξεκίνησε και έχει σαν στόχο φωτογραφίζοντας να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε τον νεότερο αρχιτεκτονικό πλούτο της χώρας που βρίσκεται σε κίνδυνο.