Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Nine Inch Nails και Jane s Addiction για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Nine Inch Nails και Jane s Addiction για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ετοιμαστείτε για μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες , καθώς δύο ονόματα-θρύλοι στην ιστορία της rock μουσικής θα παίξουν το πρώτο τους live μπροστά σε ελληνικό κοινό! Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά (αν όχι το σημαντικότερο) γκρουπ της industrial-rock σκηνής. Οι Nine Inch Nails, ή αλλιώς ο περιβόητος Trent Renzor (σύνθεση, στίχοι, παραγωγή), με πάνω από 30.000.000 πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, πολλά radio hits και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, κατάφεραν να μελωποιήσουν το θόρυβο, να ενώσουν τις κιθάρες με τον ηλεκτρονικό ήχο και να στιγματίσουν της δεκαετία του \'90 (και τις μετέπειτα γενιές μουσικών) διαδίδοντας την industrial-rock αισθητική στο ευρύ κοινό.
 
Τη μεγάλη αυτή βραδιά του καλοκαιριού έρχεται να συμπληρώσει ένα ακόμη απωθημένο του ελληνικού κοινού. To ιστορικό συγκρότημα των Jane\'s Addiction κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην Ελλάδα και το παζλ συμπληρώνεται με εκρηκτικές δόσεις από punk, metal και gothic rock.  
 
Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο η ημερομηνία της 20ης Ιουλίου και ο χώρος διεξαγωγής, που είναι το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μεκούρη. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.
Σχετικές ειδήσεις
Οι Ιάπωνες Boris για πρώτη φορά στην Ελλάδα
31.08.2016 17:22
Οι Ιάπωνες Boris, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του experimental / κιθαριστικού ήχου παγκοσμίως, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Η LP για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
05.07.2016 15:41
Το Gazarte παρουσιάζει στην Τεχνόπολη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φαινόμενο LP!
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Οι συναυλίες του καλοκαιριού
25.04.2016 12:54
Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μιά φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.
Ramsey Lewis Quartet live στο Gazarte
20.01.2016 14:42
Ο Ramsey Lewis, η ηγετική φιγούρα της Jazz για πρώτη φορά στην Αθήνα! Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της παγκόσμιας Jazz σκηνής για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Theater Stage του GAZARTE!
Οι Jakob για πρώτη φορά στην Ελλάδα
30.12.2015 11:25
Η Barcode Music παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους εκ Νέας Ζηλανδίας ορμώμενους post rockers Jakob στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο και Μάιο του 2016.