Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Stray Blue & The Afro Nick live στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Stray Blue & The Afro Nick live στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Οι Stray Blue και ο The Afro Nick θα βρεθούν στα Χανιά για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι Αδέσποτοι Μπλε «Stray Blue» είναι ένα συγκρότημα τρίο με το Νίκο Αναστασάκη «The Afro Nick» - στην κιθάρα και φωνή , το Γιώργο Αθάνα στο μπάσο και φωνή και το Γιώργο Παπάζογλου στα ντραμς.

Νίκος Αναστασάκης «The Afro Nick» (κιθάρα και φωνή) του αρέσει να γράφει τραγούδια, να ταξιδεύει. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες στη Νέα Υόρκη «Make Music New York Festival», The Bitter End, Mercury Lounge, Lucille’s BB King’s, Sullivan Hall, Piano’s, Arlene’s Grocery κλπ

Γιώργος Αθάνας (μπάσο και φωνή είναι ενεργό μέλος σε πολλά συγκροτήματα rock / funk στη Θεσσαλονίκη και ιδρυτικό μέλος των Peace of Joy και Hot Spread. Έχει συνεργαστεί με Hendrixin (Jimmy C W ex Funkadellic) Full Houze, Groove 4 etc. and he has open concerts for Pavlov’s Dog Dr. Feelgood, κλπ

Ο Γιώργος Παπάζογλου (Drums), Πρώην μέλος των “Blues Wire”, έχει συνεργαστεί με M.Famelo, N. Ziogala, Chris and Clara (Walkabouts), κλπ

Και οι δύο τους έχουν συνεργαστεί με Nick Gravenites (Σικάγο), Johnny Nicolas, Lousiana Red, Nellie Travis, Big Sleep, Nick and the Backbone, Space of Cakes, Steady Motion, καθώς και σε πολλές άλλες μπάντες και των πρόσφατα είναι ιδρυτικά μέλη του «Piece of Joy».

Ελάτε να ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για μια αξέχαστη βραδιά!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds live στο Tae Kwon Do: Η προπώληση ξεκινά
08.02.2017 14:18
Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds έχουν ανακοινώσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία 8 εβδομάδων που ξεκινάει στη Μεγάλη Βρετανία, στο Bournemouth’s International Centre στις 24 Σεπτεμβρίου.
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου και Γιώργος Τοσικιάν για μία συναυλία στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
25.08.2016 17:26
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν συνεχίζοντας τις κοινές τους συναυλίες θα εμφανιστούν στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, το βράδυ του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Κώστας Λειβαδάς για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
10.08.2016 10:52
Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει στην πόλη της ζωής του για μια και μοναδική συναυλία.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Κρήτη
15.07.2016 14:44
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ΒΑΒΕΛ, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου εμφανίζονται στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, την Τρίτη 19 Ιουλίου στον Λόφο Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο «Τεχνόπολις» στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
07.07.2016 12:20
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά Κρήτης.