Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Τραγούδια της Άνοιξης

Τραγούδια της Άνοιξης
Η Νατάσσα Μποφίλιου θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Metropolis Live Stage και θα μας ταξιδεύει μουσικά με τα τραγούδια από το καινούριο της cd single Τρία μυστικά, που μόλις κυκλοφόρησε και αποτελεί την πρώτη δισκογραφική παραγωγή των Metropolis.

Στο ολοκαίνουριο Metropolis Live Stage, η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκίνησε αρχικά να παίζει κάθε Παρασκευή και αφού οι δύο πρώτες εμφανίσεις της ήταν sold out προστέθηκε άλλο ένα βράδυ! Τα τραγούδια για την άνοιξη που έβαλε στην σειρά ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ενορχήστρωσε ο Θέμης Καραμουρατίδης έφεραν στο Metropolis την Χάρις Αλεξίου, τον Γιάννη Αγγελάκα ,τον Απόστολο Ρίζο, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την  Μαργαρίτα Ζορμπαλά και την Μαρία Λούκα. Η παρέα της Νατάσσας θα συνεχίσει λοιπόν να μεγαλώνει…

Σχετικές ειδήσεις
Βαβέλ 2: Η Νατάσσα Μποφίλιου για 5 ακόμα εμφανίσεις στο Estate!
12.01.2017 10:31
Η Νατάσσα Μποφίλιου θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σκηνή του Estate έως τις 18 Φεβρουαρίου, με την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση ΒΑΒΕΛ2, την οποία έστησε μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με αφετηρία την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Πάτρα
16.08.2016 14:50
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στο Θέατρο Πέτρας
02.08.2016 10:12
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 εμφανίζονται στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Φεστιβάλ Οίτης
17.06.2016 16:47
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Δάσους
19.05.2016 12:41
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για μία και μοναδική βραδιά την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τους στη Θεσσαλονίκη.