Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Wild & Free: Έκθεση ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες

Wild & Free: Έκθεση ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες

Το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου SPETSES.

 

Πηγή έμπνευσης των έργων αποτέλεσε η φύση και η άγρια ζωή της χώρας μας. Η έκθεση με τίτλο ‘Wild & Free’ αποτελείται από 15 πίνακες γεμάτους χρώμα κίνηση και ζωή. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ακρυλικά σε καμβά ενώ υπάρχουν και έργα με μεικτή τεχνική (λάδι-μολύβι-μελάνι-παστέλ).

 

Την έκθεση αγκάλιασε το νησί των Σπετσών καθώς το παρών έδωσε πλήθος ντόπιων, πολλοί φίλοι της ζωγραφικής, άνθρωποι της τέχνης, εκπαιδευτικοί, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Π. Λυράκης, η Αντιδήμαρχος κα. Μ. Ευσταθίου , η Επικεφαλής Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κα. Αργυρίου-Κουμπή Μοιρούλα, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπετσιωτών κ. Κ. Κουλαλόγλου, οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.κ. Γ. Μυτιληναίος και Γ. Καλφαγιάννης, ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Π. Πετρακόπουλος και άλλες σημαντικές προσωπικότητες Ελλάδας και εξωτερικού.

 

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από τον μουσικοσυνθέτη Στηβ Κόκκας στο πιάνο .

 

Η έκθεση θα φιλοξενείται στο ξενοδοχείο SPETSES έως την 21η Αυγούστου 2016 και είναι ελεύθερη στο κοινό.

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στη Myro Gallery
20.09.2016 12:12
Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να παραβρεθείτε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στην Κεντρική Αίθουσα της που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.
Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης A World Not Ours στη Σάμο
09.08.2016 10:46
Την Πέμπτη 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης "A World Not Ours" στο Art Space Pythagorion.
Αδρεναλίνη: έκθεση ζωγραφικής της Ιουλίας Μανούση στην Myro Gallery
06.04.2016 15:17
Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 20.00 η Myro Gallery σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης της ζωγράφου Ιουλίας Μανούση στον χώρο Myro Project Room, για την παρουσίαση της σειράς έργων της “Αδρεναλίνη”. Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.
In the wild: έκθεση της Δανάης Μεγγρέλη στη Blender Gallery
22.01.2016 16:22
Η Blender Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Δανάης Μεγγρέλη με τίτλο “In the Wild”. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:00.
Εκ Φωτός: Ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ορέστη Διαμάντη στην Myrό Gallery
31.12.2015 11:28
Η Myrό Gallery παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη τον ανερχόμενο ζωγράφο Ορέστη Διαμάντη και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στις 20.00 στην Κεντρική Αίθουσα της.