Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Wild & Free: Έκθεση ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες

Wild & Free: Έκθεση ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες

Το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου SPETSES.

 

Πηγή έμπνευσης των έργων αποτέλεσε η φύση και η άγρια ζωή της χώρας μας. Η έκθεση με τίτλο ‘Wild & Free’ αποτελείται από 15 πίνακες γεμάτους χρώμα κίνηση και ζωή. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ακρυλικά σε καμβά ενώ υπάρχουν και έργα με μεικτή τεχνική (λάδι-μολύβι-μελάνι-παστέλ).

 

Την έκθεση αγκάλιασε το νησί των Σπετσών καθώς το παρών έδωσε πλήθος ντόπιων, πολλοί φίλοι της ζωγραφικής, άνθρωποι της τέχνης, εκπαιδευτικοί, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Π. Λυράκης, η Αντιδήμαρχος κα. Μ. Ευσταθίου , η Επικεφαλής Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κα. Αργυρίου-Κουμπή Μοιρούλα, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπετσιωτών κ. Κ. Κουλαλόγλου, οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.κ. Γ. Μυτιληναίος και Γ. Καλφαγιάννης, ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Π. Πετρακόπουλος και άλλες σημαντικές προσωπικότητες Ελλάδας και εξωτερικού.

 

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από τον μουσικοσυνθέτη Στηβ Κόκκας στο πιάνο .

 

Η έκθεση θα φιλοξενείται στο ξενοδοχείο SPETSES έως την 21η Αυγούστου 2016 και είναι ελεύθερη στο κοινό.

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στη Myro Gallery
20.09.2016 12:12
Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να παραβρεθείτε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στην Κεντρική Αίθουσα της που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.
Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης A World Not Ours στη Σάμο
09.08.2016 10:46
Την Πέμπτη 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης "A World Not Ours" στο Art Space Pythagorion.
Το Βυζάντιο μέσα στους αιώνες: εγκαίνια της έκθεσης στο Κρατικό Μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης
28.06.2016 11:43
Στο Κρατικό Μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 τα εγκαίνια της έκθεσης "Το Βυζάντιο μέσα στους αιώνες".
Αδρεναλίνη: έκθεση ζωγραφικής της Ιουλίας Μανούση στην Myro Gallery
06.04.2016 15:17
Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 20.00 η Myro Gallery σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης της ζωγράφου Ιουλίας Μανούση στον χώρο Myro Project Room, για την παρουσίαση της σειράς έργων της “Αδρεναλίνη”. Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.
Έκθεση της Βέρας Κοτσίκου-Καρπούζη στην Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά
07.03.2016 14:34
Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 10ης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της ζωγράφου Βέρας Κοτσίκου-Καρπούζη, ώρα 19:00, στην πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά.