Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπημένες μου Εικόνες...: διαγωνισμός φωτογραφίας από το METApolis

Αγαπημένες μου Εικόνες...: διαγωνισμός φωτογραφίας από το METApolis

Το METAPolis διοργανώνει νέο Online διαγωνισμό φωτογραφίας (Instagram ή Facebook ), με διαφορετική θεματολογία, με γενικό τίτλο "Αγαπημένες μου Εικόνες...".

Για όσους συμμετέχουν στο διαγωνισμό – Αγαπημένες μου Εικόνες... μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, μπορούν να κερδίσουν μία από τις 5 (πέντε) ετήσιες Υποτροφίες* στα σεμινάρια της Φωτογραφικής Ομάδας του METAPolis. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας. Επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες.

Ο Διαγωνισμός έχει 5 θεματικές ενότητες, για να συμμετέχετε πρέπει  να ανεβάσετε τις εικόνες σας είτε στο Instagram, είτε στο Facebook χωρίς κάποιο όριο στην συμμετοχή των φωτογραφιών

Οι θεματικές ενότητες συμμετοχής είναι:

1ο Θέμα: Εικόνες Gif... (Χρώμα ή Ασπρόμαυρο)
#metapolis_gif

2ο Θέμα: Μοναδικά Πορτρέτα... (Χρώμα ή Ασπρόμαυρο)
#metapolis_portrait

3o Θέμα: Ανθρώπινο Σώμα - ( Ασπρόμαυρο)
#metapolis_body

4ο Θέμα: Εγκαταλελειμμένοι χώροι ... (Χρώμα ή Ασπρόμαυρο)
#metapolis_ building

5ο Θέμα: Η πιο όμορφη Παραλία ... (Χρώμα ή Ασπρόμαυρο)
#metapolis_beach

Στείλτε τις φωτογραφίες σας έως 4 Σεπτεμβρίου 2016 και κερδίστε μία από τις πέντε Υποτροφίες στα σεμινάρια φωτογραφίας του METApolis.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό:

#metapolis_portrait, #metapolis_body, #metapolis_ building, #metapolis_beach και αυτό που την χαρακτηρίζει περισσότερο από τις 5 κατηγορίες: #metapolis_gif#metapolis_Insta hashtag

Η Συμμετοχή γίνεται έγκυρη μόνο, με την αποστολή email στο contests@metapolis.gr

#metapolis #metapolis_photography #metapolis_Insta #metapolis_contests #metapolis_village #metapolis_portrait #metapolis_body #metapolis_ building #metapolis_beach

Like Page: METAPolis Διαγωνισμός Φωτογραφίας Αγαπημένες μου Εικόνες Οι Φωτογραφίες θα πρέπει να αναρτώνται στη σελίδα στο Facebook.

 

Ακολουθήστε τα βήματα για την ανάρτηση:

Ανοίγουμε την σελίδα του Facebook (METAPolis Διαγωνισμός Φωτογραφίας Αγαπημένες μου Εικόνες)

Στην κεντρική σελίδα επιλέγουμε POST

Γράφουμε στα Λατινικά το όνομά μας & αρίθμηση ( babis_karadimitropoulos 01)

Επιλέγουμε Φωτογραφία, κάνουμε add photo και τοποθετούμε την Φωτογραφία μας

Πάνω στην Φωτογραφία μας κάνουμε Tag το όνομά μας

Aνεβάζουμε τα hashtag: #metapolis #metapolis_photography #metapolis_Insta #metapolis_contests #metapolis_village #metapolis_portrait #metapolis_body #metapolis_ building #metapolis_beach

Στέλνουμε με email την συμμετοχή

Η Συμμετοχή γίνεται έγκυρη μόνο, με την αποστολή email στο contests@metapolis.gr

Στο email στείλτε τα παρακάτω στοιχεία:
1. Ονοματεπώνυμο
2. Τηλέφωνο επικοινωνίας
3. Όνομα στο Facebook ή στο Instagram
4. email
5. Τα Link από τις Φωτογραφίες που ανεβάσατε στο Facebook.

Ο διαγωνισμός του METApolis εκτός από τη βράβευση και τις πρώτες θέσεις , έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για εμάς στο METApolis είναι σημαντικό να δούμε έργο και ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού και της παρουσίαση φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο της Φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της Φωτογραφίας. Επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα παρουσιαστούν αρχικά διαδικτυακά και ακολούθως σε οργανωμένη ειδική εκδήλωση , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σχολείο του MONDE στην Ουγκάντα.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν για μία εβδομάδα τον Οκτώβριο του 2016 στον εκθεσιακό χώρο του METApolis και θα τιμηθούν οι δημιουργοί τους.

Όροι και προϋποθέσεις:

• Συμμετέχοντα πρόσωπα: Όλοι οι φίλοι της Φωτογραφίας σε μια ανοικτή πρόσκληση METAPolis.
• Μη Συμμετέχοντα πρόσωπα: Τα μέλη του METAPolis
• Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες, είτε ασπρόμαυρες.
• Δεν γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες που φέρουν watermark ή άλλα διακριτικά.
• Όποια φωτογραφία είναι εκτός θέματος θα αποκλείεται.
• Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.
• Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο web site του METAPolis ( www.metapolis.gr )
• Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
• Ο δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το METApolis ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ανωτέρω ενδεχόμενες παραβιάσεις θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.
• Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια, το METAPolis μπορεί να αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση του, να διακόψει αυτόν ή παρατείνει τη διάρκειά του ή να ακυρώσει τον OnLine Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του OnLine Διαγωνισμoύ, ακυρώνονται, χωρίς άλλη διατύπωση, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην έκθεση πλευρών, τα οποία προβλέπονται στους παρόντες όρους.
• Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ιδιοκτησία των φωτογραφιών τους, δηλαδή έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.

Σχετικές ειδήσεις
 METApolis: Μαθήματα Φωτογραφίας 2016/2017
29.08.2016 16:55
Η Φωτογραφική ομάδα του METAPolis ξεκινάει νέους δίωρους εβδομαδιαίους για την περίοδο 2016/2017, εισαγωγικούς κύκλους σεμιναρίων – μαθημάτων στην Φωτογραφία. Η Φιλοσοφία του προγράμματος περιλαμβάνει την τεχνική γνώση με την αισθητική και την πρακτική εφαρμογή αυτών. Στόχος είναι να διαμορφωθεί μια γενική γνώση για τη φωτογραφία, στα πλαίσια ενός δίωρου εβδομαδιαίου προγράμματος με τελικό σκοπό τη δημιουργία μιας φωτογραφικής έκθεσης.
Faces in Spaces: διαγωνισμός φωτογραφίας από την ομά Κα.Δρώ
10.08.2016 12:45
Η Φωτογραφική Ομάδα Κα.Δρώ διοργανώνει και φέτος ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας. Το θέμα έχει τίτλο Faces in Spaces.
1ο Πανελλήνιος Μανδακάσειος Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2016
05.07.2016 14:42
Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», θέλοντας να αναδείξει το αναξιοποίητο μνημειακό πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας καλλιεργώντας συγχρόνως την τέχνη της φωτογραφίας με δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο, διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Μανδακάσειο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016 με θεματικό αντικείμενο τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού.
Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το ArtWalk 2
11.05.2016 11:22
Η Art in Progress σας προσκαλεί όλους τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το 2ο Patras Street Art Festival | ArtWalk 2, από 13 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2016.
Κτήρια σε κίνδυνο στην Ελλάδα: Διαγωνισμός φωτογραφίας 2016 από την Monumenta
04.05.2016 15:31
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα "Κτήρια σε κίνδυνο στην Ελλάδα" ξεκίνησε και έχει σαν στόχο φωτογραφίζοντας να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε τον νεότερο αρχιτεκτονικό πλούτο της χώρας που βρίσκεται σε κίνδυνο.