Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ροκαμπιλάδες ενωθείτε... έρχονται οι Kustoms!

Ροκαμπιλάδες ενωθείτε... έρχονται οι Kustoms!
Η rockabilly super μπάντα επιστρέφει στο Blue Box Café, με διαφορετικό line up και αυτή τη φορά, όπως συνηθίζει. Βάλτε την κατάλληλη ενδυμασία παρακαλώ και ετοιμαστείτε να λικνιστείτε στον χαρακτηριστικό ρυθμό του rockabilly!

Η rockabilly super μπάντα επιστρέφει στο Blue Box Café, με διαφορετικό line up και αυτή τη φορά, όπως συνηθίζει. Βάλτε την κατάλληλη ενδυμασία παρακαλώ και ετοιμαστείτε να λικνιστείτε στον χαρακτηριστικό ρυθμό του rockabilly!

Aυτή τη φορά την μπάντα συγκροτούν μέλη από τους Bullets, Dustbowl, Fullhouse, Blues Mobile και Free-Soul. Λίγο καρό πριν την θριαμβευτική τους εμφάνιση στην Αθήνα με την Sue Moreno επιστρέφουν και πάλι στο Blue Fox Cafe για να ξεσηκώσουν για ακόμα μια φορά το αθηναϊκό κοινό!

Οι Kustoms όταν αποφάσισαν να δημιουργηθούν είχαν ένα κύριο σκοπό, να αποτελούν τη μπάντα που θα συνοδεύει αστέρες του rock\' n\' roll επί σκηνής. Φυσικό επακόλουθο, βέβαια, μεγάλη τους αγάπη για το rockabilly και η ένθερμη υποστήριξη από τους θαυμαστές τους είδους, να τους πείσουν να δίνουν συναυλίες συχνά ακόμα και χωρίς να συνοδεύουν κάποιον ξένο αστέρα.

Έτσι απλά για να γουστάρουμε! Και εμείς και αυτοί!

Επίσης, η συναυλία που έδωσαν με την Sue Moreno στις 20/10 στην Θεσσαλονίκη ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει από την On Stage Records.

Info
Kustoms Live!
Σάββατο 24 Νοεμβρίου
Blue Fox Café, Ασκληπιού 91, Νεάπολη Εξαρχείων, τηλ.: 6942487225
Είσοδος: 8 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22:30
Περισσότερες πληροφορίες:
www.myspace.com/thekustomsgr
www.myspace.com/bluefoxcafe54
http://www.onstagerecords.gr/
info@onstagerecords.gr

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευρυδίκη unplugged live στη Ρότα
07.09.2016 11:35
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευρυδίκη έρχεται και πάλι στη Ρότα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Η Ευρυδίκη live στη Ρότα
25.07.2016 13:20
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ΕΥΡΥΔΙΚΗ κάνει μία στάση από την περιοδεία της ανά την Ελλάδα με τους Victory In Rio και έρχεται και πάλι στη Ρότα την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
The Budos Band live @ Gagarin 205
09.05.2016 14:55
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Budos Band έρχονται στο Gagarin 205. Η σπουδαιότερη funk-soul κολεκτίβα και μια εμβληματική μπάντα βιρτουόζων μουσικών, έρχονται, επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ένα live που αναμενόταν καιρό!
The Hillbilly Moon Explosion live @ Gagarin 205
17.02.2016 13:27
Στιλάτο, ευρωπαϊκό ροκενρόλ, rockabilly, psychobilly και μια frontwoman που δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της: οι Hillbilly Moon Explosion φέρνουν στο Gagarin την oldschool γοητεία τους το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, συνοδευόμενοι από τους Ducky Boyz, το πιο ταιριαστό opening act.
Οι Vanilla Swing live στο Gazarte
04.02.2016 16:47
Οι VaniLa Swing, ανεβαίνουν στο Roof Stage του GAZARTE με... άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση σε ένα δυναμικό live, με τραγούδια δικά τους αλλά και με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν, σε ρυθμούς Rock n Roll, rockabilly του ’50 και swing του ’40 με αναφορές στο χθες και στο σήμερα.