Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ροκαμπιλάδες ενωθείτε... έρχονται οι Kustoms!

Ροκαμπιλάδες ενωθείτε... έρχονται οι Kustoms!
Η rockabilly super μπάντα επιστρέφει στο Blue Box Café, με διαφορετικό line up και αυτή τη φορά, όπως συνηθίζει. Βάλτε την κατάλληλη ενδυμασία παρακαλώ και ετοιμαστείτε να λικνιστείτε στον χαρακτηριστικό ρυθμό του rockabilly!

Η rockabilly super μπάντα επιστρέφει στο Blue Box Café, με διαφορετικό line up και αυτή τη φορά, όπως συνηθίζει. Βάλτε την κατάλληλη ενδυμασία παρακαλώ και ετοιμαστείτε να λικνιστείτε στον χαρακτηριστικό ρυθμό του rockabilly!

Aυτή τη φορά την μπάντα συγκροτούν μέλη από τους Bullets, Dustbowl, Fullhouse, Blues Mobile και Free-Soul. Λίγο καρό πριν την θριαμβευτική τους εμφάνιση στην Αθήνα με την Sue Moreno επιστρέφουν και πάλι στο Blue Fox Cafe για να ξεσηκώσουν για ακόμα μια φορά το αθηναϊκό κοινό!

Οι Kustoms όταν αποφάσισαν να δημιουργηθούν είχαν ένα κύριο σκοπό, να αποτελούν τη μπάντα που θα συνοδεύει αστέρες του rock\' n\' roll επί σκηνής. Φυσικό επακόλουθο, βέβαια, μεγάλη τους αγάπη για το rockabilly και η ένθερμη υποστήριξη από τους θαυμαστές τους είδους, να τους πείσουν να δίνουν συναυλίες συχνά ακόμα και χωρίς να συνοδεύουν κάποιον ξένο αστέρα.

Έτσι απλά για να γουστάρουμε! Και εμείς και αυτοί!

Επίσης, η συναυλία που έδωσαν με την Sue Moreno στις 20/10 στην Θεσσαλονίκη ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει από την On Stage Records.

Info
Kustoms Live!
Σάββατο 24 Νοεμβρίου
Blue Fox Café, Ασκληπιού 91, Νεάπολη Εξαρχείων, τηλ.: 6942487225
Είσοδος: 8 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22:30
Περισσότερες πληροφορίες:
www.myspace.com/thekustomsgr
www.myspace.com/bluefoxcafe54
http://www.onstagerecords.gr/
info@onstagerecords.gr

Σχετικές ειδήσεις
O Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Kremlino
18.10.2016 17:12
Ποιο «Κρεμλίνο»; Τα Γκρέμλινς από τη Θεσσαλονίκη έρχονται για να γκρεμίσουν το «Κρεμλίνο» σε μία μόνο νύχτα! Γιατί, κυρίες και κύριοι, έρχονται! Ο θερμαστής της σάτιρας με τους υπερθεματιστές του, ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente, καταφθάνουν από τον κατάμαυρο Λευκό Πύργο, στο κατακόκκινο «Kremlino», για μία μόνο εμφάνιση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, που θα σπάσει φρόκαλα!
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Η Ευρυδίκη unplugged live στη Ρότα
07.09.2016 11:35
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευρυδίκη έρχεται και πάλι στη Ρότα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Η Ευρυδίκη live στη Ρότα
25.07.2016 13:20
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ΕΥΡΥΔΙΚΗ κάνει μία στάση από την περιοδεία της ανά την Ελλάδα με τους Victory In Rio και έρχεται και πάλι στη Ρότα την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
The Budos Band live @ Gagarin 205
09.05.2016 14:55
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Budos Band έρχονται στο Gagarin 205. Η σπουδαιότερη funk-soul κολεκτίβα και μια εμβληματική μπάντα βιρτουόζων μουσικών, έρχονται, επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ένα live που αναμενόταν καιρό!