O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου (νέα ημερομηνία) στις 9μ.μ.,  τον Κώστα Λειβαδά, έχοντας συντροφιά του δυο αγαπημένες και καταξιωμένες ερμηνεύτριες, την επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Ανδριάνα Μπάμπαλη, την συμπατριώτισσα του Ερωφίλη αλλά και μια σπουδαία νέα φωνή, την Βίκυ Καρατζόγλου.

Ο Κώστας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη την σειρά της πορείας και των τραγουδιών που αγαπήσαμε, και που αποτυπώνεται στην πρόσφατη συλλογή “18 Χρόνια Δρόμος” που κυκλοφορεί από την Feelgood. Aπό το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα αγαπημένα των τελευταίων χρόνων «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα» και τα πρόσφατα “Βρέχει στην ‘Ιωνος Δραγούμη” (ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου) και το “Ο δικός μου πυρετός”.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, επί σειρά ετών μοιράστηκε την σκηνή με τον  Κώστα σε διάφορες παραστάσεις, ενώ έχει ερμηνεύσει μεταξύ άλλων και δύο αγαπημένα μας τραγούδια του, το «Μοίρα μου έγινες» και το (ντούετο μαζί του) «Μια μέρα έμεινε ακόμη», αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά και έρχεται να συναντήσει τον Κώστα σε αυτή τη μία και μοναδική παράσταση.

Με την Ερωφίλη τους συνδέει η κοινή αφετηρία, η γενέθλια πόλη, τα Χανιά, κοινές εμφανίσεις, αλλά και το «Νυχτοπαίδι» που ο Κώστας Λειβαδάς χάρισε στο Τρίφωνο και είναι και μια απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Τη Βίκυ την γνωρίσαμε από την «Περηφάνια», ένα τραγούδι που αγαπήσαμε πολύ, όσο και  το νέο της τραγούδι «Όνειρο» που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και αγαπήθηκε από το κοινό. Συναντιέται για μια ακόμη φορά με τον αγαπημένο της συνθέτη Κωστα Λειβαδά να μας τραγουδήσει τα τραγούδια του, που έχει αγαπήσει.

Στο πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν οι τέσσερις τους, θα ακούσουμε τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, όπως το “Δειλά” (Το καράβι από την Φολέγανδρο), «Τα παιδιά των Δρόμων»,  ή το “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” (που έγραψε με τον Γιώργο Δημητριάδη), το «Τράβα ρε μάγκα» (που έγραψε μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου),  αλλά και άλλα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία όπως επίσης και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπάμε.

Η συγκεκριμένη συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε αντικατάσταση αυτής των Γιάννη Κούτρα και Αφροδίτης Μάνου, η οποία ακυρώθηκε για τεχνικούς λόγους.

Ανακοίνωση

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι η προγραμματισμένη συναυλία του Κώστα Λειβαδά, μαζί με τις: Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ερωφίλη και Βίκυ Καρατζόγλου, στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, μεταφέρεται από τις 13 Σεπτεμβρίου, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, λόγω τεχνικών προβλημάτων.

 

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την καινούργια ημερομηνία.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.