Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Λέσχη της Αυτοκτονίας

Η Λέσχη της Αυτοκτονίας
Στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Α. Ευαγγελάτου στήνεται η Λέσχη… της Αυτοκτονίας με την βοήθεια της Κατερίνας Ευαγγελάτου που σκηνοθετεί ένα έργο για την ζωή και το θάνατο.

Δυο φίλοι μπλέκουν στα δίχτυα της πιο αδίστακτης εγκληματικής οργάνωσης όλων των εποχών, της Λέσχης της Αυτοκτονίας. Στο βυθό μιας σύγχρονης μητρόπολης, δεκάδες νέοι άνδρες συγκεντρώνονται κάθε βράδυ για ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου με επικεφαλής τον μυστηριώδη Πρόεδρο της Λέσχης. Η περιπλάνηση ξεκινά από το φουαγέ και καταλήγει στη σκηνή Είσοδος Κινδύνου, στο σκοτεινό μας κλαμπ. Ποιος είναι ο Νεαρός με τις τάρτες και γιατί κερνά τους θεατές; Μια συνταρακτική ιστορία για τη Ζωή και το Θάνατο, την ηδονή του Ρίσκου, το Αδιέξοδο της ανθρώπινης Ύπαρξης. Το κείμενο της παράστασης γράφτηκε κατά τη διάρκεια των προβών από τη σκηνοθέτιδα και τους ηθοποιούς με αφορμή το ομότιτλο διήγημα του Ρόμπερτ Λούις Στήβενσον.

Παίζουν: Νικόλας Παπαγιάννης, Στάθης Μαντζώρος, Λευτέρης Πολυχρόνης, Τάσος Δαρδαγάνης, Φώτης Μπατζάς.

Σχετικές ειδήσεις
Ο πολυβραβευμένος Ανγκ Λη σκηνοθετεί την Πέμυ Ζούνη στο Ίδρυμα Κακογιάννης
15.11.2016 15:09
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ανγκ Λη σκηνοθετεί το θεατρικό μονόλογο του Άκη Δήμου «…και Ιουλιέτα», με την Πέμη Ζούνη, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, σε μια μοναδική εμπειρία 3D Live Theater.
1984, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
11.11.2016 11:34
1984. Το προφητικό μυθιστόρημα-σταθμό για την πολιτική σκέψη του 20ού αιώνα παρουσιάζει η εταιρεία Λυκόφως από τις 2 Δεκεμβρίου στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, μετά την μεγάλη επιτυχία του Φάουστ.
Sold out η πρεμιέρα του Φάουστ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
16.09.2016 16:57
Πέντε ακριβώς ημέρες πριν την έναρξη των παραστάσεων, ο "Φάουστ" της Κατερίνας Ευαγγελάτου, με τον Νίκο Κουρή και τον Αργύρη Πανταζάρα στους κεντρικούς ρόλους, συνεχίζει σε τροχιά καλλιτεχνικής και εισπρακτικής επιτυχίας στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, καθώς τα εισιτήρια για την πρεμιέρα της 21ης Σεπτεμβρίου έχουν ήδη εξαντληθεί.
Ο Φάουστ, του Γκαίτε ξανά για λίγες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
24.08.2016 17:01
Η παράσταση που γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία την περσινή σεζόν, ο «Φάουστ» του Γκαίτε σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 21 Σεπτεμβρίου για 20 μόνο παραστάσεις.
About Sex… της Κατερίνας Βρανά ξανά στο Θέατρο 104
12.05.2016 12:44
Η νέα κωμική παράσταση της Κατερίνας Βρανά, με τίτλο About sex..., που έχει αγαπηθεί όσο καμία επιστρέφει στο Θέατρο 104 από τις 19 Μαΐου 2016.