Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Live στο An Club... οι Maplerun!

Live στο An Club... οι Maplerun!
Δυνατές κιθάρες, Nu Rock αποχρώσεις και μεταλλικές μελωδίες των 00\'s είναι οι βασικοί κανόνες των Maplerun, οι οποίοι έρχονται στο An club για ένα super live!

Οι Maplerun αποτελούνται από τους Χρήστο Αχλαδιώτη (Τύμπανα), Νίκο Μποντούρογλου (Κιθάρες, Φωνητικά), Ορέστη Σίτη (Κιθάρες) και τον Νίκο The Moor Λατζούνη (Μπάσο), οι οποίοι ένωσαν τα ταλέντα τους το 2003 στην Αθήνα, θέλοντας να συνδυάσουν το Nu Metal με το Modern/Alternative Rock, και να εκφράσουν τα δυνατά συναισθήματα και την πολύπλευρη προσωπικότητα τους!

Οι επιρροές τους ξεκινούν από τους Metallica, τους System of a Down και φτάνουν ως τους Stained, τους Porcupine Tree ακόμα και τους Coldplay. Η μπάντα πέρασε τέσσερις μήνες σε ένα από τα καλύτερα studio των Αθηνών δουλεύοντας το πρώτο τους full length album Ηouse on Fire στο οποίο επιμελήθηκε προσωπικά την παραγωγή του και από το οποίο θα παρουσιάσουν και κομμάτια στις 26 του Απρίλη.
 
Μαζί τους αυτή τη φορά και οι Βeyond perception, Drunk Motherfuckers και Dead Dranks που με επιρροές όπως progressive, punk, southern, stoner, αποτελούν μια γνήσια και σύγχρονη πρόταση στον σκληρό ήχο με τη μουσική τους να χαρακτηρίζεται ως bang your head μουσική.

Σχετικές ειδήσεις
Οι KVB live στο Fuzz Live Music Club
16.12.2016 13:46
Οι KVB επιστρέφουν στην Αθήνα! Το ντουέτο του Klaus Von Barrel (Nicholas Wood) και της Kat Day που, με έδρα πλέον το Βερολίνο, κατέχει ήδη μία εκλεκτή θέση στην καρδιά των φίλων τόσο της shoegaze / dark wave σκηνής όσο και εκείνων της psych-rock, θα βρίσκεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club για ένα οπτικοακουστικό show που θα συνδυάσει ονειρικές κιθάρες, μινιμαλιστικές synth μελωδίες, υπνωτικά drum machine beats, φωνητικά πνιγμένα στο reverb και μαγευτικά projections.
The Warlocks live στο An Club
25.08.2016 16:59
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, για την προώθηση του έβδομου σε σειρά full length album τους, με τίτλο "Songs from the Pale Eclipse", οι Αμερικανοί psychedelic rockers The Warlocks έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας από την "Πόλη των αγγέλων", για ένα μοναδικό live στο ιστορικό υπόγειο του An Club.
Οι Cherries on a Blacklist live στο An Club
14.04.2016 14:39
Οι Cherries on a Blacklist έρχονται στην Ελλάδα την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016, στο An Club. Special guests: YELLOW DEVIL SAUCE & CELLAR DOGS.
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!
Οι Τσιγγάνοι έρχονται... στη σκηνή του Baumstrasse
08.02.2016 10:45
Τέσσερις τραγουδιστές και δύο πιανίστες σε μια σπάνια μουσική συνάντηση, καταφθάνουν στη σκηνή του Baumstrasse για να τη γεμίσουν με μελωδίες εμπνευσμένες από τη τσιγγάνικη ζωή.