Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Touch Me In The Morning

Touch Me In The Morning
Η ομάδα gestus παρουσιάζει την παράσταση Touch Me In The Morning, σε σκηνοθεσία Μάνου Χασάπη. Πρόκειται για μια παράσταση devised theatre, βασισμένη στο άγγιγμα και στην αναζήτηση επαφής.

Ανθρώπινες στιγμές, διαπροσωπικές σχέσεις, οικογενειακές ιστορίες, ερωτικά απρόοπτα, απαντώνται μέσα από τις σχέσεις πέντε προσώπων. Είσαι έτοιμος να ξαναβρείς, να ξανασυζητήσεις τα μικρά αθώα αδιέξοδα της καθημερινότητας σου; Πόσο συχνά λες άγγιξε με; Τι συμβαίνει όταν χάνεις την επαφή με τους γονείς σου; Όταν ήσουν μικρός, πως έτρωγες πρωινό; Τι θα συνέβαινε, αν κάποιος δαίμονας σου έλεγε ότι όλη την ζωή σου, πρέπει να την ζήσεις ξανά και ξανά χωρίς καμία αλλαγή;

Πέντε άνθρωποι συναντιούνται στην σκηνή ενός θεάτρου, επαναστατούν και χάνουν, πέφτουν και σηκώνονται, σπάνε και φωνάζουν, δοκιμάζουν και πληγώνονται, αλλά πάνω από όλα εξερευνούν και ανατρέπουν τις ζωές τους.

Παίζουν: Ελευθερία Γιαμβριά, Αλέξανδρος Μητρόπουλος , Βασίλης Νταρλαντάνης, Ελεάννα Παπαχρήστου, Μαρία Φραγκούλη.

Σχετικές ειδήσεις
Αυτή η νύχτα μένει: η παράσταση σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή σε περιοδεία στην Ελλάδα
16.09.2016 16:45
Η παράσταση Αυτή η νύχτα μένει, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή, θα περιοδεύσει στην Ελλάδα από τον Νοέμβριο 2016 μέχρι τον Απρίλιο 2017, με ενδιάμεσο σταθμό το «Passport Κεραμεικός».
Η περίφημη Hangzhou Yue Opera Theatre στα Αισχύλεια 2016
04.08.2016 11:19
Μια φαντασμαγορική, γοητευτική παράσταση που μεταφέρει την μαγεία της Ανατολής, παρουσιάζει η περίφημη Hangzhou Yue Opera Theatre, στις 28 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016, στο Παλαιό Ελαιουργείο στην παραλία της Ελευσίνας.
Φιλάνθρωπο Όπλο, σε σκηνοθεσία Ζαφείρη Νικήτα στο ΚΕΤ
06.04.2016 09:55
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων φιλοξενεί την παράσταση Φιλάνθρωπο Όπλο, σε σκηνοθεσία Ζαφείρη Νικήτα, βασισμένη στο μυθιστόρημα Ιστορία του Γιώργη Γιατρομανωλάκη.
Η παράσταση Other Side ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το φεστιβάλ
09.03.2016 13:41
Η παράσταση «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski και σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου πρόκειται να παρουσιαστεί στα πλαίσια του 15ου International Theatre Festival "SLAVIJA 2016" στις 10 Μαρτίου 2016 στο Βελιγράδι για μία και μοναδική παράσταση ως η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα.
Eπικίνδυνες σχέσεις, από το Νational Theatre Live στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
21.01.2016 14:42
Το Donmar Warehouse, μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες προβολές των θεατρικών έργων Κοριολανός και Βασιλιάς Ληρ, παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη νέα παραγωγή του, τις Επικίνδυνες σχέσεις, στη βραβευμένη διασκευή του Christopher Hampton [Κρίστοφερ Χάμπτον] (βραβείο Olivier και βραβείο Evening Standard καλύτερου θεατρικού έργου), η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γάλλου Choderlos de Laclos [Σοντερλό ντε Λακλό] (1741 – 1803). Οι Επικίνδυνες σχέσεις θα προβληθούν σε απευθείας μετάδοση από το φημισμένο βρετανικό θέατρο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 9:00 το βράδυ.