Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Touch Me In The Morning

Touch Me In The Morning
Η ομάδα gestus παρουσιάζει την παράσταση Touch Me In The Morning, σε σκηνοθεσία Μάνου Χασάπη. Πρόκειται για μια παράσταση devised theatre, βασισμένη στο άγγιγμα και στην αναζήτηση επαφής.

Ανθρώπινες στιγμές, διαπροσωπικές σχέσεις, οικογενειακές ιστορίες, ερωτικά απρόοπτα, απαντώνται μέσα από τις σχέσεις πέντε προσώπων. Είσαι έτοιμος να ξαναβρείς, να ξανασυζητήσεις τα μικρά αθώα αδιέξοδα της καθημερινότητας σου; Πόσο συχνά λες άγγιξε με; Τι συμβαίνει όταν χάνεις την επαφή με τους γονείς σου; Όταν ήσουν μικρός, πως έτρωγες πρωινό; Τι θα συνέβαινε, αν κάποιος δαίμονας σου έλεγε ότι όλη την ζωή σου, πρέπει να την ζήσεις ξανά και ξανά χωρίς καμία αλλαγή;

Πέντε άνθρωποι συναντιούνται στην σκηνή ενός θεάτρου, επαναστατούν και χάνουν, πέφτουν και σηκώνονται, σπάνε και φωνάζουν, δοκιμάζουν και πληγώνονται, αλλά πάνω από όλα εξερευνούν και ανατρέπουν τις ζωές τους.

Παίζουν: Ελευθερία Γιαμβριά, Αλέξανδρος Μητρόπουλος , Βασίλης Νταρλαντάνης, Ελεάννα Παπαχρήστου, Μαρία Φραγκούλη.

Σχετικές ειδήσεις
Τιμωρία, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Σιγούρου στο Κέντρο Χορού Ακροποδητί
12.01.2017 12:26
Το Κέντρο Χορού Ακροποδητί στη Σύρο παρουσιάζει την Τιμωρία, μια παράσταση βασισμένη στα έργα «Η Δίκη» του Φραντς Κάφκα και «Η Επιτροπή» του Σοναλλάχ Ιμπραχίμ, σε σκηνοθεσία της Αγγελικής Σιγούρου.
Μήδεια - μέρος 1ο από την OST Ensemble Theatre company στο ΚΕΤ
18.11.2016 10:56
Η OST Ensemble Theatre company παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, την παράσταση Μήδεια - μέρος 1ο, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Στάθη Γραφανάκη και ερμηνεία της Βασιλικής Σαραντοπούλου.
Επικίνδυνες σχέσεις, του Σοντερλό ντε Λακλό στο θέατρο Άλμα
17.11.2016 15:00
Το επιστολικό έργο του Λακλό, Επικίνδυνες σχέσεις, ανεβαίνει στο θέατρο Άλμα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βαλμόν.
Η Δίκη του Κ., σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα
01.11.2016 16:40
Το Θέατρο Πόρτα παρουσιάζει το έργο Η Δίκη του Κ., σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, μια παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα Η Δίκη του Φραντς Κάφκα.
Η παράσταση Other Side ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το φεστιβάλ
09.03.2016 13:41
Η παράσταση «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski και σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου πρόκειται να παρουσιαστεί στα πλαίσια του 15ου International Theatre Festival "SLAVIJA 2016" στις 10 Μαρτίου 2016 στο Βελιγράδι για μία και μοναδική παράσταση ως η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα.