Ο Θοδωρής Κοτονιάς και τα Μακρινά Ξαδέρφια έρχονται στις 8 και 9 Αυγούστου 2016 στο 11o Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων Ίκαρος – Icarus Festival 2016.

Μια μουσική παράσταση, γεμάτη από λυρισμό και διονυσιακές εξάρσεις, τραγούδια που αγαπήσαμε από τις 4 δισκογραφικές δουλειές του Θοδωρή Κοτονιά, και πολλά αγαπημένα της καρδιάς, στην ατμόσφαιρα της γλυκύτητας και της δύναμης που εκπέμπει η ερμηνεία του…

Ένα μουσικό ταξίδι που μας κάνει μία παρέα περνώντας από βουνά και θάλασσες, Ανατολή και Δύση,  ως τη φωτεινή πλευρά της ζωής μας.

Συστάσεις…

Τον πρωτογνωρίσαμε από την ”Άνοιξη” την πρώτη του ραδιοφωνική επιτυχία, επανήλθε με μια μεγαλύτερη κάνοντάς μας να σφυρίξουμε χαρούμενα με τη διασκευή των Monty Pythons «Η φωτεινή πλευρά της ζωής» και τώρα έκλεψε τα «Κλειδιά» της καρδιάς μας με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων τραγουδώντας για την …άτιμη καρδιά.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, γράφει, συνθέτει και τραγουδά εκείνη τη μουσική που βρίσκει τη ρίζα της βαθιά μέσα στο χρόνο. Φτιάχνει χημικές ενώσεις χρησιμοποιώντας ως βάση την παράδοση και προσθέτοντας άλλα μουσικά στοιχεία, που δίνουν ως αποτέλεσμα κάτι καινούριο, που μπορεί και συνενώνει τους δρόμους που πέρασαν με αυτούς που περπατάμε τώρα.

Μαζί του πάντα τα ”Μακρινά Ξαδέρφια”, μία ανοιχτή μουσική οικογένεια που μετράει 14 χρόνια αγάπης και συνεργασίας από την οποία περνούν μουσικοί και μουσικοί….