Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Λόφο της Σάνης

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Λόφο της Σάνης

H κορυφαία συνάντηση του περασµένου χειµώνα, που ενθουσίασε κοινό και ειδικούς, όχι µόνο σαν µουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, ανανεωµένη ειδικά για το Sani Festival!

 

Με τίτλο «Αντικριστά στον Λόφο» θα παρακολουθήσουµε ένα «θέατρο» τραγουδιών µε τη σφραγίδα του Διονύση Σαββόπουλου, του κορυφαίου τραγουδοποιού που συναντά στη σκηνή τη σπουδαία λαϊκή µας τραγουδίστρια, «Αυτή τη δύναµη της φύσεως» όπως λέει, την Ελένη Βιτάλη µε την αρράγιστη φωνή , σε µια συνεργασία ιστορικής σηµασίας που ανεβάζει τους παλµούς της συγκίνησης και δηµιουργεί αισθήµατα ενθουσιασµού και ανάτασης.

 

Δυο καλλιτέχνες , δυο πορείες, δυο βετεράνοι, συναντιούνται επί σκηνής σε µία ιστορική παράσταση από αυτές που θυµόµαστε για πάντα.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη σε καλοκαιρινή περιοδεία

Sani Festival 2016

Σχετικές ειδήσεις
08.11.2016 13:31
Η Feelgood Records και ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζουν την live εκτέλεση του τραγουδιού «Μυστικό Τοπίο» σε ντουέτο με την Ελένη Βιτάλη, μέσα από την παράσταση «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα…».
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
31.05.2016 14:47
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ξεκινούν την περιοδεία τους "Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα" στον Κήπο του Μεγάρου το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016!
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.05.2016 16:29
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο "Κύτταρο Live" της Αθήνας.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη συνεχίζουν στο Κύτταρο!
04.01.2016 15:33
Μετά το εκπληκτικό Sold Out των πρώτων παραστάσεων οι εμφανίσεις του Διονύση Σαββόπουλου και της Ελένης Βιτάλη συνεχίζονται στο Κύτταρο για όλο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο!
Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα: Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Κύτταρο
23.12.2015 11:55
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη από τις 29 Δεκεμβρίου και για τέσσερις εμφανίσεις μόνο θα εμφανιστούν στο Κύτταρο, σε ένα εύψυχο πρόγραμμα μουσικής και τραγουδιών υπό τον τίτλο «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα».