Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Τα πρόσωπα του έρωτα

Τα πρόσωπα του έρωτα
Μία μουσική παράσταση από ένα μουσικό και μία ηθοποιό που εναλλάσσουν ρόλους, ερμηνεύοντας τραγούδια και υποδυόμενοι ρόλους. Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Πέμη Ζούνη σε τέσσερις νυχτερινές διαδρομές από τη μουσική, το θέατρο και την τέχνη στο Πόλις stage.

Μία μουσική παράσταση από ένα μουσικό και μία ηθοποιό που εναλλάσσουν ρόλους, ερμηνεύοντας τραγούδια και υποδυόμενοι ρόλους. Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Πέμη Ζούνη σε τέσσερις νυχτερινές διαδρομές από τη μουσική, το θέατρο και την τέχνη στο Πόλις stage.

Η μουσική παράσταση «Τα πρόσωπα του έρωτα» ξεκινά στις 26 Νοεμβρίου, μετά την επιτυχημένη συνεργασία του καλοκαιριού, από τον Μίλτο Πασχαλίδη και την Πέμη Ζούνη.

Μαζί και πάλι θα μας ταξιδέψουν σε παραμυθένιες πατρίδες, στο φως της νύχτας, με την κιθάρα, τη φωνή , την ερμηνεία.

Θέμα της παράστασης δεν είναι άλλο από το συναίσθημα της συνάντησης, της γνωριμίας, του έρωτα, των μικρών στιγμών από τη ζωή μας που συνθέτουν μια ιστορία αληθινή όσο το «Όνειρο» του Σαίξπηρ, μια ιστορία τολμηρή όπως τα περάσματα απ\' το ροκ στο λαϊκό, με έμμονες ιδέες που γίνονται τραγούδια.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Πέμη Ζούνη σε μια μουσική παράσταση γεμάτη από στιγμές, γνωστά και άγνωστα τραγούδια, διαδρομές σκέψεις, γεμάτη πρόσωπα, «Τα Πρόσωπα του Έρωτα».

Info
Τα πρόσωπα του έρωτα
Μίλτος Πασχαλίδης, Πέμη Ζούνη
26 και 27 Nοεμβρίου
3 και 4 Δεκεμβρίου
Πόλις Stage, Π. Ράλλη 18, τηλ.: 210 3476316

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: Αναστασία Έδεν, Άρης Βλάχος & Μάνος Ελευθερίου στον Ιανό
05.09.2016 15:29
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα».
Του Κρασιού και του Έρωτα: Σάκης Παπαδημητρίου και Βασίλης Λέκκας στην Αρχαία Ολυμπία
10.08.2016 13:00
Η μουσική παράσταση «Του Κρασιού και του Έρωτα» με τον Σάκη Παπαδημητρίου και τον Βασίλη Λέκκα έρχεται στην Αρχαία Ολυμπία στις 24 Αυγούστου 2016.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: αφιέρωμα στον έρωτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.03.2016 11:24
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.