Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

August Full Moon @ Bios.Terrace

August Full Moon @ Bios.Terrace

Το πιο διάσημο φεγγάρι όλου του χρόνου και η πιο ξεχωριστή νύχτα του καλοκαιριού!

 

Δοξασίες, μύθοι και θρύλοι συνοδεύουν την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Στα νησιά λένε για εξωτικά και νεράιδες που τριγυρνάνε στα δάση και με το πέρασμά τους σκορπίζουν τον έρωτα. Στην ηπειρωτική χώρα πάλι, πιστεύουν πως μάγισσες μαζεύονται στα ποτάμια και κατεβάζουν το φεγγάρι στη Γη για να κλέψουν φεγγαρόσκονη που έχει τη δύναμη να γιατρεύει τα πάντα.

 

Οι μελετητές των ουράνιων σωμάτων εξηγούν ότι αυτό που κάνει ξεχωριστή την αυγουστιάτικη πανσέληνο είναι η φωτεινότητά της και το ιδιαίτερο χρώμα που παίρνει καθώς διατρέχει μεγαλύτερο πάχος της ατμόσφαιρας, σε σχέση με τις υπόλοιπες πανσελήνους του χρόνου.

 

Στην Αθήνα, το θαυμάζουμε από την ταράτσα Μπάιος την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και απολαμβάνουμε τη φεγγαρόλουστη νύχτα από τις σεζ- λονγκ με θέα τον φωτεινό ουρανό  και την Ακρόπολη φυσικά!

 

** 18.00 με 21.00 happy hour σε όλα τα κοκτέιλ όπως κάθε Πανσέληνο!

Σχετικές ειδήσεις
Δωρεάν Εκδηλώσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο
20.07.2016 13:00
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο.
Man on the full moon @ Bios
15.07.2016 16:12
Σας καλούμε στην Ταράτσα Μπάιος την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, για να θαυμάσουμε την πανσέληνο του Ιούλη μιας και είναι η 47η επέτειος από την ημέρα που ο Neil Armstrong έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στην σελήνη.
Ο Le Corbusier και η Μοντέρνα Σαντορίνη στο Bios
14.06.2016 14:55
Με την προβολή της ταινίας Ο Le Corbusier και η Μοντέρνα Σαντορίνη, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στο Bios, ολοκληρώνεται στην Αθήνα η δέσμη εκδηλώσεων με γενικό τίτλο Αναφορά στον Ελ/Le Corbusier.
Μάιος 2016 στο Βρυσάκι
13.05.2016 16:44
O Μάιος έφτασε και μαζί του φέρνει το Athens Fringe Live στο Βρυσάκι! Θεατρικές παραστάσεις, μουσικά δρώμενα, σεμινάρια διαφόρων θεματικών και δράσεις, διαμορφώνουν το πρόγραμμά του και μας καλούν να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας συμμετέχοντας σε μία γιορτή τέχνης! Και καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, απολαμβάνουμε τα βράδια μας στη γνωστή πλέον ταρατσούλα του Βρυσακίου, πίνοντας δροσερά cocktails!
1ο Γυμνάσιο Σκηνοθεσίας Θεάτρου με τον Ανέστη Αζά στο Bios: Δηλώσεις συμμετοχής
12.04.2016 15:48
Το Bios στο πλαίσιο του 1ου Γυμνασίου Σκηνοθεσίας φιλοξενεί τον Ανέστη Αζά ο οποίος θα παραδώσει ένα εντατικό εργαστήριο σκηνοθεσίας, ξεκινώντας την Παρασκευή 20 Μαΐου (ημέρα γνωριμίας με τους συμμετέχοντες).