Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μουσική, ρυθμός και ενέργεια στο Skyeland Festival!

Μουσική, ρυθμός και ενέργεια στο Skyeland Festival!

Το απόλυτο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Skyeland Festival πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου στο Allou! Fun Park με την συμμετοχή καταξιωμένων Djs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Το Skyeland Festival πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και χάρισε τρία all-night parties στους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής με Djs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι απογείωσαν τον κόσμο με τα dance vibes τους.

 

Οι ατμοσφαιρικοί, ηλεκτρονικοί ήχοι χάρισαν στον κόσμο μία μοναδική εμπειρία ενός open air φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, που για πρώτη φορά συνδύασε και extra fun καθώς φιλοξενήθηκε στο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας.

 

Darren Emerson, Ben Delay, Wehbba, Gabriel (Slick Beats), Maria Antwna, Anastasia Mantzari, George Vigopoulos, Luigi Rocca, Ramiro Romero, Joe T Vanelli, John Revox, Steve Kis, George Chantzis, Luis Giann, Just Her, Anii, Habischman, Soulfellaz, Chris Idh, Alex Czar ήταν οι Djs που πρόσφεραν τρία βράδια γεμάτα HOUSE, PROGRESSIVE HOUSE, ELECTRONICA, INDIE DANCE, DEEP HOUSE, FUNKY στο Allou! Fun Park.

 

Η 3η ημέρα του Skyeland Festival ήταν αφιερωμένη στη δισκογραφική εταιρεία Global Underground, που φέτος γιορτάζει 20 χρόνια πορείας στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή

Σχετικές ειδήσεις
Skyeland Festival στο Allou! Fun Park
05.07.2016 11:58
Ένα μοναδικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το Skyeland Festival, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 29 – 31 Ιουλίου 2016 στο Allou! Fun Park και υπόσχεται τρία all-night parties με εκπληκτική dance μουσική από διεθνείς αλλά και Έλληνες καταξιωμένους Djs.
1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής και Τραγουδιού – Elato Folk Festival
20.05.2016 14:44
Το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής και Τραγουδιού – Elato Folk Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.
Guitar Act Festival στο Beton7
28.04.2016 10:05
Το Guitar Act Festival παρουσιάζει στον θεατρικό χώρο του Beton 7, τέσσερις σημαντικούς κιθαρίστες της jazz και δημιουργικής μουσικής που δραστηριοποιούνται στην αθηναϊκή μουσική σκηνή.
The 5th Music Highway Festival στο Κύτταρο
23.03.2016 15:23
Το Music Highway Festival, το φεστιβάλ – θεσμός για την αγγλόφωνη μουσική σκηνή της χώρας, έρχεται για 5η φορά πάντα σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα των CReatures.
Electric Nights 2016: Φεστιβάλ live πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής στο Booze
22.03.2016 13:41
H Medea Electronique σε συνεργασία με το ΒOOZE, διοργανώνει για 4η χρονιά το φεστιβάλ ζωντανής πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής «Electric Nights».