Μετά από μια λαμπρή περιοδεία που ο κόσμος αγκάλιασε και ζέστανε με την ανάσα του, Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής κλείνουν δυναμικά και ηχηρά τη φετινή τους περιοδεία στο Ηρώδειο, στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, με μία εντελώς διαφορετική συναυλία.

Οι δύο ερμηνευτές, αφού ταξίδεψαν στην Ελλάδα και την Κύπρο με την Κιβωτό, την καλοκαιρινή περιοδεία παρουσίασης της ομότιτλης, νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, κράτησαν την τελευταία υπόκλιση για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Κάτω από τη λάμψη του αρχαίου βράχου, ανάμεσα στους Θεούς και τους ανθρώπους, στη σκηνή του αρχαίου Ωδείου, στήνουν τη δική τους μέση γη, την Mediterranea και τη γεμίζουν με τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Ακούραστοι ταξιδιώτες, οι δύο έξοχοι ερμηνευτές μοιράζονται με το κοινό τους στιγμές από τη διεθνή τους πορεία και τραγουδούν σε 5 γλώσσες, με τη συνοδεία 15 εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών.

Τη βραδιά θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή δύο special guest stars από το εξωτερικό, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα!

O Μάριος Φραγκούλης θα ξαφνιάσει ίσως το πιστό του κοινό τολμώντας μια βουτιά στα βαθιά νερά ενός νέου ρεπερτορίου, διαφορετικού από αυτό που μας έχει συνηθίσει εδώ και παραπάνω από δύο δεκαετίες. Ωστόσο δεν θα λείψουν τα τραγούδια που σφράγισαν την 28χρονη καριέρα του.

Ο Γιώργος Περρής θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τραγούδια από τον νέο διεθνή του δίσκο που θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό το 2017, αλλά και αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό του. 

To timing της εμφάνισης κάτω από την Ακρόπολη είναι τέλειο, καθώς οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται σε ένα ζενίθ δραστηριοτήτων: Παράλληλα με την “Κιβωτό”, ο Μάριος Φραγκούλης θα έχει ολοκληρώσει μία περιοδεία 21 συναυλιών στην Ασία με τη Sarah Brightman, ενώ ο Γιώργος Περρής θα έχει μαζί του όλη τη δημιουργική αύρα από την ηχογράφηση του νέου προσωπικού του νέου διεθνή δίσκου στο Λος Άντζελες.

Αναγνωρίζοντας το διεθνές εκτόπισμα αλλά και την επιτυχία των παλαιότερων συναυλιών και των δύο καλλιτεχνών ξεχωριστά στην τηλεόραση, το αμερικανικό κανάλι PBS, που έχει παράδοση στην κάλυψη μεγάλων και σημαντικών καλλιτεχνικών γεγονότων, θα μαγνητοσκοπήσει την παράσταση, η οποία και θα προβληθεί στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες.