Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

The Last Drive live again!

The Last Drive live again!
Ο Μάιος ανήκει στους Last Drive! Για τρίτη χρονιά στη σειρά, το κορυφαίο rock’n’roll συγκρότημα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή θα εμφανιστεί στο Gagarin 205 Live Music Space!

Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι στις δύο προηγούμενες. Κι αυτό διότι οι δύο συγκεκριμένες εμφανίσεις συμπίπτουν χρονικά με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου album τους, Heavy Liquid, δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μετά το Subliminal!

To album θα βγει στην αγορά κάτω από την ετικέτα της Happy Crasher Records - την οποία δημιούργησε ή ίδια η μπάντα με σκοπό να διαχειριστεί την παραγωγή του όλου εγχειρήματος - και θα παρουσιαστεί στα δύο live της Αθήνας, αλλά και σε εκείνο της Θεσσαλονίκης (Μύλος, 9/5), ενώ ταυτόχρονα θα διατίθεται, για πρώτη φορά, σε όποιον θέλει να το αποκτήσει σε CD τις συγκεκριμένες βραδιές από τον πάγκο του merchandise των δύο clubs! Από τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο (σε περιορισμένα αριθμημένα αντίτυπα).

Το υλικό του γράφτηκε μετά την επανασύνδεσή τους, το Μάιο του 2007, και περιλαμβάνει 11 συνθέσεις του group και μία διασκευή. Μερικοί τίτλοι από τα τραγούδια: A Glass of Broken Dreams, Hang the Bone, Magdalene, Goldfish, Pantherman, Hole in the Wall.

Σχετικές ειδήσεις
Οι High on Fire live στο Gagarin
17.11.2016 16:02
Το θρυλικό συγκρότημα High on Fire έρχεται για ένα μοναδικό live στο Gagarin στις 20 Νοεμβρίου!
The Stranglers live στο Piraeus 117 Academy
08.08.2016 12:45
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το Piraeus 117 Academy φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα rock n roll συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου. Οι The Stranglers επιστρέφουν για ένα μοναδικό show αντάξιο της ιστορίας τους και της ισοπεδωτικής Live φήμης τους.
Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus
06.05.2016 11:59
Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη. 
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Οι Last Drive επιστρέφουν στο Ίλιον plus
05.04.2016 13:20
Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται στο Ίλιον plus με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη.