Κερδίστε 2 διπλές μονοήμερες προσκλήσεις (1 για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, στις 3/8, και 1 για την τελευταία ημέρα, στις 7/8) για το 38ο River Party, το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, στο πιο μαγευτικό τοπίο με το πιο δυναμικό κοινό που επιστρέφει από 3 έως 7 Αυγούστου 2016.

O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, βρίσκεται στους πρόποδες του Γράμμου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στις πηγές του Αλιάκμονα.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και διεκδικήστε μία από τις δύο διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που περιλαμβάνουν τα εξής: Όνομα στα ελληνικά, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016, μετά τις 12.00 το μεσημέρι στη σελίδα των νικητών: https://www.culturenow.gr/invitationswinners

  

Οι νικητές, μετά την κλήρωση, μπορούν να εισέλθουν στο φεστιβάλ με την επίδειξη ενός πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, κλπ) στην είσοδο.

Με την πρόσκληση αυτή έχετε ελεύθερη είσοδο σε όλες τις συναυλίες της ημέρας (και στα 4 stages) και μπορείτε να κατασκηνώσετε (ο εξοπλισμός είναι δικός σας).

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Περισσότερες πληροφορίες για το 38ο River Party μπορείτε να δείτε εδώ.