Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ζωές σαν μισοφέγγαρα

Ζωές σαν μισοφέγγαρα
Από την εμπειρία εκδοτική κυκλοφορεί το νέο μυθιστόρημα της Έλσας Φαραζή Ζωές σαν Μισοφέγγαρα, που έρχεται να επιβεβαιώσει την λαϊκή ρήση Τίποτα δεν μένει κρυφό και να αποκαλύψει ενδόμυχα μυστικά...

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Κατερί και η Ελένη, οι δυο αδελφές που ένιωσαν στο αίμα τους τι πάει να πει συμφέρον, σαν ξεπουλήθηκαν από τον ίδιο τον πατέρα τους. Κι ανάμεσά τους ο Σαράντης, της Γερακίνας γιος, που όλη η Βόρεια Ελλάδα είχε να λέει για το ζεϊμπέκικο που χόρευε. Όλα θα παρέμεναν σκεπασμένα από το πέπλο του χρόνου, αν το μεγάλο, ένοχο μυστικό τους δεν αποκαλυπτόταν μετά από χρόνια με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η Έλσα Νόμπελη-Φαραζή ζει στην Αθήνα. Το πρώτο της μυθιστόρημα είναι το Είμαι κόρη της Μήδειας, όχι της Γκρέις Κέλι, εκδόσεις Ωκεανίδα, ενώ συμμετείχε και στη συλλογή διηγημάτων με τίτλο Ένα κομμάτι ουρανού, εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη. Από την Εμπειρία Εκδοτική κυκλοφορούν τα βιβλία της Και μη με ξαναπείς όμορφη! και Φίλα με πριν ξημερώσει.

Σχετικές ειδήσεις
Οι ζωές που δεν έζησαν - Σταύρος Τσαγκαράκης
19.01.2017 10:43
Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης κυκλοφορεί το βιβλίο, Οι ζωές που δεν έζησαν του Σταύρου Τσαγκαράκη.
Εφαπτόμενες Ζωές - Γκρέτα Χριστοφιλοπούλου
16.12.2016 11:27
Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το βιβλίο, Εφαπτόμενες Ζωές της Γκρέτας Χριστοφιλοπούλου.
Τα μυστικά όπλα - Χούλιο Κορτάσαρ
14.10.2016 11:52
Η συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑπόπειραΤα μυστικά όπλα περιλαμβάνει τέσσερα έξοχα δείγματα του ανυπέρβλητου αφηγηματικού ταλέντου του Χούλιο Κορτάσαρ και της τεχνικής του να κρατά καθηλωμένο τον αναγνώστη.
Επιτηρούμενες ζωές - Μαρίκα Ρόμπου - Λεβίδη
14.06.2016 11:59
Από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια κυκλοφορεί το βιβλίο, Επιτηρούμενες ζωές. Μουσική, χορός και διαμόρφωση της υποκειμενικότητας στη Μακεδονία της Μαρίκας Ρόμπου - Λεβίδη.
Μέσα απ’ τις ζωές των άλλων - Κώστια Κοντολέων
24.03.2016 11:10
Το βιβλίο της Κώστιας Κοντολέων, Μέσα απ’ τις ζωές των άλλων, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.