Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ζωές σαν μισοφέγγαρα

Ζωές σαν μισοφέγγαρα
Από την εμπειρία εκδοτική κυκλοφορεί το νέο μυθιστόρημα της Έλσας Φαραζή Ζωές σαν Μισοφέγγαρα, που έρχεται να επιβεβαιώσει την λαϊκή ρήση Τίποτα δεν μένει κρυφό και να αποκαλύψει ενδόμυχα μυστικά...

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Κατερί και η Ελένη, οι δυο αδελφές που ένιωσαν στο αίμα τους τι πάει να πει συμφέρον, σαν ξεπουλήθηκαν από τον ίδιο τον πατέρα τους. Κι ανάμεσά τους ο Σαράντης, της Γερακίνας γιος, που όλη η Βόρεια Ελλάδα είχε να λέει για το ζεϊμπέκικο που χόρευε. Όλα θα παρέμεναν σκεπασμένα από το πέπλο του χρόνου, αν το μεγάλο, ένοχο μυστικό τους δεν αποκαλυπτόταν μετά από χρόνια με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η Έλσα Νόμπελη-Φαραζή ζει στην Αθήνα. Το πρώτο της μυθιστόρημα είναι το Είμαι κόρη της Μήδειας, όχι της Γκρέις Κέλι, εκδόσεις Ωκεανίδα, ενώ συμμετείχε και στη συλλογή διηγημάτων με τίτλο Ένα κομμάτι ουρανού, εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη. Από την Εμπειρία Εκδοτική κυκλοφορούν τα βιβλία της Και μη με ξαναπείς όμορφη! και Φίλα με πριν ξημερώσει.

Σχετικές ειδήσεις
Επιτηρούμενες ζωές - Μαρίκα Ρόμπου - Λεβίδη
14.06.2016 11:59
Από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια κυκλοφορεί το βιβλίο, Επιτηρούμενες ζωές. Μουσική, χορός και διαμόρφωση της υποκειμενικότητας στη Μακεδονία της Μαρίκας Ρόμπου - Λεβίδη.
Τα Ελευσίνια Μυστικά - Φωτεινή Κακογιάννου
15.01.2016 10:22
Από τις εκδόσεις Περίπλους κυκλοφορεί το βιβλίο Τα Ελευσίνια Μυστικά. Συστήματα στην Αρχαία Ελλάδα της Φωτεινής Κακογιάννου.
Το μυστικό της Χάρλεϊ Στρητ - Άρης Γαβριηλίδης
15.01.2016 09:35
Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης κυκλοφορεί το αστυνομικό μυθιστόρημα Το μυστικό της Χάρλεϊ Στρητ του Άρη Γαβριηλίδη.
Το μεγάλο μυστικό - Χρήστος Ε. Ζώης
03.12.2015 11:13
Από τις Εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το βιβλίο του Χρήστου Ε. Ζώη, Το μεγάλο μυστικό
Ζωές του ανέμου - Θοδωρής Παπαθεοδώρου
04.11.2015 10:30
Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το μυθιστόρημα, Ζωές του ανέμου του Θοδωρή Παπαθεοδώρου