Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στην κέλτικη παράδοση από το Εθνικό Συγκρότημα χορευτών της Ιρλανδίας, γιορτάζει τα δέκα χρόνια παρουσίας του στο Θέατρο Badminton! Πέντε τυχεροί έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν αποκτώντας μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της 29ης Μαΐου!

Είκοσι δύο χορευτές μαζί με μια πενταμελή ζωντανή ορχήστρα και τρεις τραγουδιστές μας ταξιδεύουν στους μύθους και τις παραδόσεις των Ιρλανδών Κελτών για την μάχη του καλού με το κακό, μέσα από μια φαντασμαγορία παραδοσιακών ρυθμών, απίστευτα συγχρονισμένων χορευτικών, ζωντανής μουσικής και τραγουδιού, με τη σφραγίδα ενός από τα πιο πετυχημένα σόου παγκοσμίως: του Rhythm of the Dance.

Το Εθνικό Συγκρότημα χορευτών της Ιρλανδίας έχει γυρίσει 36 χώρες από το 1999, προσελκύοντας περισσότερους από 5 εκ. θεατές. Το 2001 κέρδισε το βραβείο για το Καλύτερο Ιρλανδέζικο Χορευτικό Σόου, το 2003 έκανε sold out εμφανίσεις στο Παρίσι, ενώ την αυγή της νέας χιλιετίας στην Κίνα καθήλωσαν 750 εκ. θεατές μέσω της τηλεόρασης.

Για να διεκδικήσετε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής 29 Μαΐου στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας στο info@culturenow.gr. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email.