Θυμάσαι όταν ήσουν στο σχολείο, έφτανε Ιούνιος και μετρούσες τις μέρες για να ακούσεις αυτό το κουδούνι που ήταν το τελευταίο της χρονιάς;

Αυτό το συναίσθημα, κάπου μεταξύ ενθουσιασμού, ανυπομονησίας και συσσωρευμένης ενέργειας που θες να βγάλεις από μέσα σου είναι που νιώθουν οι Imam Baildi στα live τους το καλοκαίρι.

Και είναι λογικό, γιατί ξέρουν ότι συνεχίζουν  το πιο όμορφο ταξίδι.

Ένα ταξίδι στις γεμάτες συγκίνηση συναυλιακές βραδιές του καλοκαιριού, όπου κοινό και καλλιτέχνες γίνονται ένα.

Και φέτος έχουν μερικούς ακόμα λόγους να είναι χαρούμενοι:

Ένα live album που έγινε ανάρπαστο σε όλη την Ελλάδα και ανέβηκε απευθείας στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα i-tunes. Την πιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής περιοδεία σε 20 πόλεις της Ευρώπης, τις sold – out αθηναϊκές βραδιές στο Passport Κεραμεικός, την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με πρώτο σταθμό το Θέατρο Πέτρας και την κυκλοφορία του πρώτου solo album της τραγουδίστριάς τους, Ρένας Μόρφη, με τον τίτλο Σούλη Ανατολή, σε παραγωγή Imam Baildi.

Καλοκαίρι ξανά, λοιπόν για τους Imam Baildi και το ταξίδι τους συνεχίζεται με μια ακόμα μεγάλη συναυλία, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Όπως πάντα, με εφόδιο τη σκηνική τους παρουσία που στις μεγάλες ανοικτές σκηνές είναι ακόμα πιο εκρηκτική, τα κομμάτια που αγαπάει ο κόσμος, και, φυσικά, καινούριες ιδέες και εκπλήξεις, που δεν παραλείπουν ποτέ να εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Opening act: Idra Kayne

Special guest: Carlos Menendez (percussion)