O Poldoore, o «μάγος» του beat making, επιστρέφει την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 για να μας ξεσηκώσει από τα decks της ταράτσας του GAZARTE!

Είναι αδιαμφισβήτητα πλέον ένας από τους πιο ταλαντούχους beat makers στην Ευρώπη και σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς στο Ελληνικό κοινό. Αποτελεί το αγαπημένο παδί των Cold Busted και Dusted Wax Kingdom και επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά την πρώτη του Αμερικάνικη tour και τις 2 sold out εμφανίσεις του, τον περασμένο Απρίλιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εν μέσω της ευρωπαϊκής του tour.

Έχοντας έμφυτη την ικανότητα να συνδυάζει ήχους και μουσικά είδη από όλο τον κόσμο κατάφερε από πολύ μικρή ηλικία να δημιουργήσει ένα προσωπικό και χαρακτηριστικό ήχο. Η jazz συνδέεται με έναν ευφάνταστο τρόπο με το hip hop και ταυτόχρονα το αποτέλεσμά τους εμπλέκεται δεξιοτεχνικά με τη soul και funk.

Mε πολλές συμμετοχές στις περίφημες συλλογές Bust Free, και τέσσερα EPs (Dreamworks , Lush Life, Waiting For The World, Transient), το πετυχημένο ντεμπούτο το full length LP, “The Day Off”, επιστρέφει για ένα διαφορετικό DJ Set!

Στις αποσκευές του, το δεύτερο full lenght LP, με τίτλο “The Day After” που σαρώνει τα charts και τα play lists ραδιοφωνικών σταθμών σε Ελλάδα και εξωτετικό. Ο νέος δίσκος εμπεριέχει 11 tracks, βασισμένα σε samples, ηχητικά τοπία, μπασογραμμές και συναίσθημα. Ήδη έχουμε ξεχωρίσει το “No Face”, “Midnight in Saigon”, “Corn Syrup”, “Reason Why”, “Lost in Heaven”, “Antarctic Circle” και φυσικά το “This Road” με τη συμμετοχή του Sleepy Wonder (Thievery Corporation)!

Κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση και συμμετέχντας σε μεγάλα festivals της Ευρώπης (Dour 2014), ήταν υποψήφιος για 2 συνεχόμενες χρονιές (2014, 2015) της Red Bull Elektropedia (Artist Of The Year, Best Album, Best Remix and Breakthrough Artist), επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ για ένα μοναδικό party…

“But I Do” , “Solstice” , “Banana Hammock” , “Faithful Man” , “In Your Head” , “Nothing Left To Say” , “Dream On” , “Honey Don’t Cry” , “Lush Life”, “Heard It All Before”, “Call It a Day” είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που ακούς συνεχώς στις play lists ραδιοφωνικών σταθμών! Ρεμιξάρει Mos Def , Pete Rock & C.L. Smooth, Nas και The Fugees με ευκολία και δημιουργεί την εντύπωση ότι δημιουργεί νέα κομμάτια από την άρχη.

Μαζί του ο C. Senior & o Demis S.

Οι μεγαλύτεροι σοφοί της μουσικής τους έχουν δείξει το δρόμο που θα ακολουθήσουν και είναι μόνιμοι συνεπιβάτες τους στις μουσικές τους αναζητήσεις… από τον διαστημικό Sun-Ra, στον μαχητή Fela Kuti και τον επαναστάτη Gil Scott-Herron. Tον χαρισματικό J Dilla και τον σοφό Afrika Bambaataa, στον ερωτικό Serge Gainsbourg και τον ξεχωριστό Demis Roussos. O νονός Giorgio Moroder, μαζί με τους εκφραστές της σκηνής του Detroit, Theo Parrish & Moodymann, είναι όλοι τους επιρροές και πηγή έμπνευσης.

Δυνατός ρυθμός, sexy διάθεση, χορός με το απόλυτο soundtrack για το πιο «δυνατό» party της πόλης, στην ταράτσα του GAZARTE!

Be there!