Ό,τι πιο φρέσκο από την Ευρωπαϊκή & Καναδική σκηνή του hip hop, θα έχουμε την τύχη να δούμε από κοντά, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στο PassPort Κεραμεικός.

Ο λόγος για τους Ocean Wisdom & Merkules, αντίστοιχα, που αμφότεροι βρίσκονται στην καλύτερη φάση της καριέρας τους.

Ο 23χρονος Βρετανός (από το Brighton) Ocean Wisdom (όχι, δεν είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, αυτό είναι το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του όταν γεννήθηκε!), έχει κάνει πάταγο σε όλη την Ευρώπη με το ντεμπούτο του άλμπουμ «Chaos 93», που έφτασε στο τοπ 10 των iTunes στην Αγγλία και στο #5 στην Ελλάδα! Για πολλούς, και όχι άδικα, το καλύτερο άλμπουμ για το 2016. Κομμάτια όπως το «Walkin’» (που έγραψε όταν ακόμη ήταν 17 χρονών και είναι και αυτό με το οποίο μας συστήθηκε), «Splittin’ The Racket» και «High Street», έχουν ήδη γίνει κλασσικά και σήμα κατατεθέν του ήχου του.

Το στυλ & οι ρίμες του είναι φωτιά! Απόδειξη ότι η εποχή του χιπ χοπ, όπως θα έπρεπε να είναι, δεν έχει τελειώσει και έχει ακόμη πολλά να δώσει. Όπως λέει άλλωστε και ο ίδιος σε μια συνέντευξή του, σε παλαιότερο τεύχος του περιοδικού Huck: “I want to bring it back to where it’s all about how sick you are at rapping. How good your flow is, how good your lyrics are, and how good your delivery is,” he says. “It shouldn’t be who’s the greediest or who looks the coolest.” (http://www.huckmagazine.com/art-and-culture/music-2/brighton-rapper-ocean-wisdom-world-feet/)

O Merkules από την άλλη πλευρά αναδείχθηκε μέσω του Snak The Ripper και πλέον είναι αυτός που για πολλούς κλέβει την παράσταση. Eκπληκτικές live εμφανίσεις που συζητήθηκαν, σε συναυλίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα όπως Mobb Deep, Pusha – T, Yelawolf, Bone Thugs N Harmony, D-12, Hopsin.

O Ocean Wisdom συναντά λοιπόν τον Mercules, σε ένα live που παρουσιάζει ό,τι πιο ενδιαφέρον συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο hip hop, στις 2 πλευρές του Ατλαντικού. Μια βραδιά ξεχωριστή, που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω ασθένειας του Ocean Wisdom, η συναυλία του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε μόνο με τον Mercules. Ο Ocean Wisdom θα βρεθεί στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016. Όσοι έχετε ήδη εισιτήρια, ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Ocean Wisdom.