Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Από καρδιά σε καρδιά - Σοφία Καλαντζή

Από καρδιά σε καρδιά - Σοφία Καλαντζή

Από τις εκδόσεις iWrite κυκλοφορεί το βιβλίο Από καρδιά σε καρδιά της Σοφίας Καλαντζή.

 

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας σάς καλεί να κάνετε ένα ταξίδι μέσα σας. Ένα ταξίδι ανακάλυψης και αποκάλυψης της εσωτερικής ομορφιάς, της ειρήνης και της δικαιοσύνης.
Μέσα σας υπάρχει μια ουσία, ενεργοποιητική και καθαριστική, που είναι εκεί, για να σας θυμίσει τον δρόμο της επιστροφής στην αλήθεια. Να σας βγάλει από τη λήθη και να σας ανυψώσει στο φως του ήλιου σας.
Αυτό το ταξίδι, δεν είναι για όλους, απευθύνεται, όμως, σε όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα ανείπωτα και να γευτούν την ουσία της ελευθερίας μέσα τους.
Ίσως δείτε πράγματα που δε θα σας αρέσουν και να χρειαστεί να ξεριζώσετε τα ψέματα, κάνοντας χώρο, για να τελεσθεί η γιορτή μέσα σας.
Τι είναι αυτό που υποσκάπτει τις αρετές και τις χάρες σας;
Θα το ανακαλύψετε; θα τους ανακαλύψετε; ή θα τους αφήσετε να ζουν εις βάρος σας;
Μετατρέψτε την κάθε σας μέρα σε ποίημα . Φέρτε στη ζωή σας την άνοιξη, γιατί μια Άνοιξη σας καλεί να τη ζήσετε. Η Άνοιξη μέσα σας!

 

Η Σοφία Καλαντζή ασχολείται με την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει ασχοληθεί με τις περισσότερες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, όπως: ρεφλεξολογία, ηλεκτροβελονισμός, ενεργειακή διατροφολογία, κρυσταλλοθεραπεία, ρέικι μάστερ ΙΙΙ βαθμού, κατανοώντας πως το σώμα αποθηκεύει πληροφορίες και πως ο ψυχισμός αποτυπώνεται στο σώμα. Έχει κάνει μια σειρά ομιλιών σ’όλη την Ελλάδα με τίτλο «Φυσικές μέθοδοι αυτοβελτίωσης». Αυτό, όμως, που της άλλαξε τη ζωή, είναι η εκπαίδευσή της στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα, απ’ όπου και αποφοίτησε και έγινε Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και εργάζεται στην ΕΡΤ, πιστεύει ότι ήρθε ο καιρός τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας να μιλήσουν για την ουσία της ζωής .

 

Διαβάστε επίσης: Touch… αγγίζοντας το βάθος: έκθεση της Σοφίας Καλαντζή στο Boo Art Cafe

Σχετικές ειδήσεις
Η σκοτεινή καρδιά της Βαρκελώνης - Alicia Giménez Bartlett
06.02.2017 11:09
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο, Η σκοτεινή καρδιά της Βαρκελώνης της Alicia Giménez Bartlett σε μετάφραση Αγγελικής Βασιλάκου.
Η σκοτεινή καρδιά της Βαρκελώνης - Alicia Giménez Bartlett
11.01.2017 10:19
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο αναμένετε να κυκλοφορήσει το βιβλίο της Alicia Giménez Bartlett, Η σκοτεινή καρδιά της Βαρκελώνης σε μετάφραση Αγγελικής Βασιλάκου.
Καρδιά σκύλου - Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ
27.06.2016 12:17
Το βιβλίο του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, Καρδιά σκύλου, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αντίποδες.
Το δέντρο του Λαέρτη - Χρυσόστομος Ν. Καλαντζής
19.05.2016 12:27
Από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη κυκλοφορεί το βιβλίο Το δέντρο του Λαέρτη του Χρυσόστομου Ν. Καλαντζή.
 Bookfest στην Πάτρα
07.03.2016 12:10
Μετά τον Βόλο και τα Ιωάννινα η μεγάλη βιβλιογιορτή κάνει στάση στη Πάτρα στην καρδιά της πόλης από 17/2 έως 19/3/2016