Tην Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, η Μόνικα επιστρέφει στην Αθήνα για το καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό της πόλης της στον Κήπο του Μεγάρου. Ο τίτλος της παράστασης, Hey Hallelujah” Μonika introducing… Planet Tiki, είναι εμπνευσμένος από ένα καινούριο και ακυκλοφόρητο κομμάτι της Μόνικα, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει στην μοναδική Αθηναϊκή συναυλία της για το 2016. Αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE. – Η συναυλία ακυρώνεται

Mαζί της, η μπάντα που την συνόδευσε τους προηγούμενους δώδεκα μήνες στις συναυλίες της και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για την προώθηση του “Secret In The Dark”,  που επανακυκλοφόρησε σε παγκόσμια διανομή τον Οκτώβριο του 2015.

Tέσσερις από τους πλέον ταλαντούχους και ανερχόμενους μουσικούς της Νεοϋρκέζικης σκηνής θα την συνοδεύσουν στη σκηνή, δημιουργώντας την δική τους… Planet Tiki ατμόσφαιρα στο live show που ταξίδεψε σε μητροπόλεις της μουσικής και των τεχνών, με χαρακτηριστικούς σταθμούς τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και τις Bρυξέλλες, ενώ μέρος του καταγράφηκε στην περίφημη σειρά Tiny Desk του διεθνές ραδιοφωνικού σταθμού NPR στην Washington.

Οι παλαιότερες και αγαπημένες στιγμές της, για δεύτερη φορά μετά την προπέρσινη συναυλία του Ηρωδείου, θα ενορχηστρωθούν και θα εκτελεστούν από Αμερικανούς μουσικούς.

Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν την Monika στην εμφάνιση της στον Κήπο του Μεγάρου στις 2 Σεπτεμβρίου είναι οι JB Flatt (μπάσσο), Frank Locrasto (πλήκτρα), Jesse Barnez (κιθάρα) και Charles Ferguson (τύμπανα).

Όλοι οι πελάτες της COSMOTE θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Monika με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, κάνοντας χρήση του COSMOTE DEALS for YOU κωδικού τους, τον οποίο μπορούν να τον αποκτήσουν είτε στέλνοντας κενό sms στο 19019 από κινητό COSMOTE, είτε καλώντας στο 13019 από σταθερό COSMOTE, είτε μέσω του www.cosmote.gr/dfy (χρέωση 0,50€/ κωδικό). Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr/dfy