Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΙΕΚ ΑΚΜΗ proudly presents: JOEY “Όνειρα & Τρέλα”

ΙΕΚ ΑΚΜΗ proudly presents: JOEY “Όνειρα & Τρέλα”

«Θέλει όνειρα και τρέλα η ζωής μας…» τραγουδάει ο JOEY, σε ένα αληθινό και μεταδοτικό κομμάτι, που εμπνεύστηκε και συνέθεσε ο ίδιος, αφιερωμένο στους νέους που παρά τις δυσκολίες, καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή, τις σπουδές και το μέλλον τους!

 

Ο νεαρός τραγουδοποιός , συνώνυμο της χαράς, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια, να ξεχωρίσει για το ταλέντο, τη θετική του ενέργεια και την αμεσότητα των στίχων του.  Αυτή τη φορά μέσα από το τραγούδι που υπογράφει, προτρέπει τους συνομήλικους του, να ζήσουν έντονα τη ζωή τους, όπως ακριβώς  την έχουν ονειρευτεί.

 

Στόχος του κομματιού είναι να θυμίσει σε όλους, τα συναισθήματα που προκαλεί η μουσική στην καθημερινότητα. Η μελωδία του «Όνειρα & Τρέλα», συνοδεύει την ιστορία δύο νέων, οι οποίοι προβληματίζονται για τη ζωή και το μέλλον τους. Ξαφνικά και σαν από μηχανής θεός, εμφανίζεται μπροστά τους ένας «φανταστικός» χαρακτήρας, ο οποίος τους τραγουδά μια μελωδία και με ένα μαγικό τρόπο, μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Εκεί συναντούν άλλους νέους που σπουδάζουν και εργάζονται. Συνομιλούν μαζί τους και τελικά γίνονται μέρος της γιορτής που έχει «στηθεί» εκεί. Στο τέλος, το αγόρι και η κοπέλα «ξυπνούν», συνειδητοποιούν ότι όσα έζησαν ήταν ένα όνειρο, αλλά πλέον, ξέρουν τι πρέπει να επιλέξουν…

 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανανεώνεται συνεχώς και επιχειρεί να προβάλλει τη σύγχρονη, φρέσκια προσωπικότητά του και τον μοντέρνο χαρακτήρα του. Ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός της χώρας, κλείνει το μάτι  στους νέους με αυτό το κομμάτι και το video και επιλέγει να δείξει ότι η Εκπαίδευση δεν περιορίζεται στις σχολικές αίθουσες. Η εκπαίδευση είναι ζωντανός οργανισμός, είναι οι άνθρωποι της, οι εγκαταστάσεις της, το προσωπικό της. Ο κάθε νέος, που σκέφτεται, που τραγουδάει , που προβληματίζεται, που χορεύει. Στο video, ο JOEY ενώνει σαν μυστικός κώδικας τους δύο νέους, οι οποίοι με τη σειρά τους «γίνονται ένα» με την τεράστια οικογένεια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

 

Αυτό το video, το αφιερώνουμε στην κινητήριο δύναμή μας. Στην δική μας πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και ανανέωσης… στους 11.031 σπουδαστές μας, οι οποίοι παρά τις κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες, μας εμπιστεύτηκαν την καθημερινότητά και τα όνειρά τους. Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα ξεχωριστά.

 

11.031 σπουδαστές, 11.031 όνειρα, 11.031 λόγοι για να γινόμαστε κάθε μέρα, όλο και καλύτεροι.

 

Director/ Video/ Edit: Ιάκωβος Ιωαννίδης, TOMATO creative studio

Σχετικές ειδήσεις
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εισάγει στην εκπαίδευση την 3D τεχνολογία και την εικονική πραγματικότητα
16.09.2016 11:47
Η εισαγωγή του 3D printing, του 3D projector, της εικονικής πραγματικότητας και των σχετιζόμενων τεχνολογιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέρει στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη βελτίωση της δημιουργικότητάς και της φαντασίας τους.
Τώρα και η Λάρισα έχει την ΑΚΜΗ της!
09.09.2016 11:41
Αέρας Ευρωπαϊκής εκπαίδευσης στη Λάρισα με μία εντυπωσιακή επένδυση του Ομίλου ΑΚΜΗ.
Γίνε και εσύ κρίκος της μεγάλης αλυσίδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
29.08.2016 14:37
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί σταθερά επί σειρά ετών, θα προσφέρει για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, 40 πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε παιδιά και νέους που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα από όλη την Ελλάδα.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μας προσκαλεί στο Matala Festival 2016!
14.06.2016 13:36
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα είναι φέτος χορηγός, στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της νοτίου Ελλάδος.
Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ με τον ΕΣΑΚΕ
13.05.2016 10:28
Μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ δύο ηγετών, αφετηρία της οποίας αποτελεί η προβολή του Eκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ στους αγώνες των Playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΚΜΗ, Κων/νος Ροδόπουλος.