Στροφή στη νέα εποχή της Δημοσιογραφίας κάνει με αποφασιστικά βήματα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, παραδίδοντας από τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2016-17 το τιμόνι του Τομέα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, σε έναν από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους της Ελλάδας, τον Κώστα Χαρδαβέλλα, και σε μια ομάδα έγκριτων δημοσιογράφων και κορυφαίων προσωπικοτήτων των media.

Η Δημοσιογραφία αλλάζει και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανοίγουν την πόρτα στο δημοσιογράφο του μέλλοντος και προετοιμάζουν τους πρωταγωνιστές των ΜΜΕ, σε Τηλεόραση, Διαδίκτυο, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα και Περιοδικό Τύπο, εμπλουτίζοντας τα προγράμματα σπουδών, αναβαθμίζοντας το επίπεδο εκπαίδευσης και αναθέτοντας τη διδασκαλία των σπουδαστών σε έμπειρους δημοσιογράφους με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία τόσο στην έντυπη όσο και στην τηλεοπτική και ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

Χριστίνα Λαμπίρη, Φαίη Μαυραγάνη, Ελεονώρα Μελέτη, Ειρήνη Νικολοπούλου και Βαγγέλης Περρής θα μεταδώσουν μέσω ειδικών σεμιναρίων και μαθημάτων τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους αυριανούς πρωταθλητές της ενημέρωσης.

Μαζί τους, ο κορυφαίος του αθλητικού ρεπορτάζ, Μένιος Σακελλαρόπουλος, εγγυάται ένα υψηλό επίπεδο σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας, ενώ ο  μεγάλος σκηνοθέτης της ελληνικής τηλεόρασης Τάσος Μπιρσίμ θα δώσει το στίγμα της τέχνης του και θα μεταλαμπαδεύσει τη γνώση και την εμπειρία του.

Το κορυφαίο team δημοσιογράφων στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμπληρώνουν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου Δημήτρης Αλφιέρης, Σοφία Παραδείση, Εμμανουήλ Σταραμόπουλος, καθώς και ο Διευθυντής του Αθλητικού Τομέα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Αντώνης Γλύκας για τους σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανεβάζει ψηλά τον πήχη στις σπουδές Δημοσιογραφίας, αναπτύσσοντας ένα περιβάλλον εκπαίδευσης αντάξιο των προσδοκιών όλων των νέων που ονειρεύονται να γίνουν κορυφαίοι δημοσιογράφοι, γιατί θα βρεθούν δίπλα σε κορυφαίους.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσων νέων επιλέξουν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για σπουδές Δημοσιογραφίας, είναι η πρακτική τους άσκηση – με τις καλύτερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης- στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα MME της χώρας μας (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά, sites).

Οι αυριανοί πρωταγωνιστές της Τηλεόρασης, του Διαδικτύου, του Ραδιοφώνου, της Εφημερίδας και των Περιοδικών, σπουδάζουν σήμερα στον τομέα των Media και της Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.iek-xini.edu.gr/