Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Μέχρι να πάρεις παγωτό... σε βρίσκει ο χειμώνας

Μέχρι να πάρεις παγωτό... σε βρίσκει ο χειμώνας
Δεν ξέρω αν είναι αισιόδοξος ο παραπάνω τίτλος, που επέλεξαν οι Πάνος και Μάνος για να ονομάσουν το νέο τους δίσκο. Ξέρω μόνο ότι αυτή η συνεργασία που έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό μόνο υπέροχα τραγούδια και μηνύματα μπορεί να μεταδίδει.

Κυκλοφόρησε ο καρπός της συνεργασίας του Πάνου Κατσιμίχα και του Μάνου Ξυδούς από την Impact Music. Η καινούρια τους δουλειά προέκυψε μέσα από μία άψογη συνεργασία των δύο τραγουδοποιών που βγήκε αβίαστα, από την ίδια την καθημερινότητα τους και τις εμπειρίες τους.

Δώδεκα τραγούδια, δώδεκα μικρές ιστορίες με έντονα κοινωνικά μηνύματα αλλά και ερωτικές στιγμές που αντικατοπτρίζουν την σύγχρονη εποχή. Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Μάνος Ξυδούς, ενώ σε δυο κομμάτια συμμετέχει ο Χάρης Κατσιμίχας.

Δύο κομμάτια από τον δίσκο έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αγαπητά μέσα από τη συχνότητα του Δίεση, όπως το ομώνυμο «Μέχρι να πάρεις παγωτό» και «Δε μας ανήκει τίποτα». που βασίζεται σε μια σύγχρονη λαϊκή ρήση, σε μουσική του Πάνου Κατσιμίχα και στο οποίο ακούγονται αποσπάσματα από ποίηση του Berlolt Brecht, Federico Garcia Lorca και κείμενο του Τόλη Φασόη.

Σχετικές ειδήσεις
Τα τραγούδια μια σταλιά: Νέο ντουέτο με την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη
12.08.2016 10:15
Δύο από τις σπουδαιότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες, η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο! Ένα ντουέτο που έρχεται σαν επισφράγισμα της πολύχρονης φιλίας και συνεργασίας τους.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας σε καλοκαιρινή περιοδεία
13.06.2016 13:31
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν.Γούναρη, Γ.Μπιθικώτση, Μ.Πλέσσα, Φ.Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
12.05.2016 11:17
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν. Γούναρη, Γ. Μπιθικώτση, Μ. Πλέσσα, Φ. Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σταμάτης Χατζηευσταθίου, Ευτυχία Μητρίτσα στο Γυάλινο UpStage
05.01.2016 10:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου μετά την πρώτη θερμή υποδοχή της συνεργασίας τους από το κοινό, που ξεχώρισε και αγάπησε αμέσως τα τραγούδια του νέου τους άλμπουμ με τίτλο "Κι ύστερα έρχεται η αγάπη", συνεχίζουν με το ίδιο κέφι και αυθορμητισμό το μουσικό τους παιχνίδι.