Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Καλοκαιρινά live στο Roof Stage του GAZARTE!

Καλοκαιρινά live στο Roof Stage του GAZARTE!

Η μουσική πρωταγωνιστεί όπως πάντα στο Roof Stage του Gazarte, άλλοτε για να μας ταξιδέψει, άλλοτε για να μας συγκινήσει, ή για να μας ξεσηκώσει και για να μετρήσουμε τις αντοχές μας στο χορό! Το προσεχές διάστημα, η αγαπημένη ταράτσα της πόλης, υποδέχεται τον Παύλο Παυλίδη unplugged (20 & 28/07), τους μοναδικούς Gadjo Dilo (21/07) και τον Χρήστο Ραφαηλίδη με το Τrio του (24/07), οι οποίοι υπόσχονται να δροσίσουν με νότες τις καλοκαιρινές μας νύχτες!

 

Συνοπτικό Πρόγραμμα

 

Παύλος Παυλίδης

 

O Παύλος Παυλίδης θα εμφανιστεί για ένα full moon acoustic set στο Roof Stage του Gazarte στις 20 Ιουλίου 2016! Και επειδή μία βραδιά δεν είναι αρκετή, στις 28 Ιουλίου 2016 ο Παύλος θα βρίσκεται ξανά στο GAZARTE για να τραγουδήσει unplugged στο ατμοσφαιρικό σκηνικό της πιο μαγικής ταράτσας της πόλης.

 

Gadjo Dilo

 

Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι... αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στις 21 Ιουλίου 2016 στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!

 

Χρήστος Ραφαηλίδης

 

O Χρήστος Ραφαηλίδης με το Τrio του θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE στις 24 Ιουλίου 2016, για να μας ταξιδέψουν υπό τους ήχους αγαπημένων jazz μελωδιών.

 

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο... add some Pepper in your Night!

 

Οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Radio Pepper 96.6,Yiannis Kastanakis & Claudia Matola, ανεβαίνουν στα decks του Roof Stage και κρατάνε το ρυθμό και τη διάθεση ψηλά, για party μέχρι το πρωί!

 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα live εδώ:

Ο Παύλος Παυλίδης σε ένα Full Moon Acoustic live στο Gazarte

Ο Παύλος Παυλίδης για ένα δεύτερο acoustic live στο Gazarte!

Οι Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte

Χρήστος Ραφαηλίδης Trio live στο Roof Stage του Gazarte

Σχετικές ειδήσεις
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
Χρήστος Ραφαηλίδης Trio live στο Roof Stage του Gazarte
14.07.2016 16:11
O Χρήστος Ραφαηλίδης με το Τrio του θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE τη Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, για να μας ταξιδέψουν υπό τους ήχους αγαπημένων jazz μελωδιών.
Οι Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
31.05.2016 15:14
Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Roof Stage του GAZARTE επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Οι Wedding Singers live στο Roof Stage του Gazarte
22.02.2016 11:39
Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό.
Ο Δημήτρης Σαμόλης live στο Roof Stage του Gazarte
15.02.2016 11:51
Ο Δημήτρης Σαμόλης αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις φωνές της νέας γενιάς που έχουν ξεχωρίσει και επιστρέφει στη σκηνή του Roof Stage του Gazarte στις 29 Φεβρουαρίου 2016 για ένα ξεχωριστό live όπως μόνο εκείνος ξέρει!