Η μουσική πρωταγωνιστεί όπως πάντα στο Roof Stage του Gazarte, άλλοτε για να μας ταξιδέψει, άλλοτε για να μας συγκινήσει, ή για να μας ξεσηκώσει και για να μετρήσουμε τις αντοχές μας στο χορό! Το προσεχές διάστημα, η αγαπημένη ταράτσα της πόλης, υποδέχεται τον Παύλο Παυλίδη unplugged (20 & 28/07), τους μοναδικούς Gadjo Dilo (21/07) και τον Χρήστο Ραφαηλίδη με το Τrio του (24/07), οι οποίοι υπόσχονται να δροσίσουν με νότες τις καλοκαιρινές μας νύχτες!

Συνοπτικό Πρόγραμμα

Παύλος Παυλίδης

O Παύλος Παυλίδης θα εμφανιστεί για ένα full moon acoustic set στο Roof Stage του Gazarte στις 20 Ιουλίου 2016! Και επειδή μία βραδιά δεν είναι αρκετή, στις 28 Ιουλίου 2016 ο Παύλος θα βρίσκεται ξανά στο GAZARTE για να τραγουδήσει unplugged στο ατμοσφαιρικό σκηνικό της πιο μαγικής ταράτσας της πόλης.

Gadjo Dilo

Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι… αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στις 21 Ιουλίου 2016 στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!

Χρήστος Ραφαηλίδης

O Χρήστος Ραφαηλίδης με το Τrio του θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE στις 24 Ιουλίου 2016, για να μας ταξιδέψουν υπό τους ήχους αγαπημένων jazz μελωδιών.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο… add some Pepper in your Night!

Οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Radio Pepper 96.6,Yiannis Kastanakis & Claudia Matola, ανεβαίνουν στα decks του Roof Stage και κρατάνε το ρυθμό και τη διάθεση ψηλά, για party μέχρι το πρωί!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα live εδώ:

Ο Παύλος Παυλίδης σε ένα Full Moon Acoustic live στο Gazarte

Ο Παύλος Παυλίδης για ένα δεύτερο acoustic live στο Gazarte!

Οι Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte

Χρήστος Ραφαηλίδης Trio live στο Roof Stage του Gazarte