Η GBAcademy, η μεγαλύτερη Ακαδημία μπάσκετ της Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί, για μια ακόμη φορά και σε συνεργασία με το «3on3 Giants» διοργανώνει το μεγαλύτερο μουσικο- αθλητικό event, φέτος το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας το μπάσκετ μετά μουσικής!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!

Η ώρα της «μπασκετομάνας» Θεσσαλονίκης πλησιάζει!

Η GBA κάθε χρόνο διοργανώνει αποκλειστικά, το μεγαλύτερο «3on3» στη Θεσσαλονίκη, με περισσότερους από 2.500 συμμετέχοντες ετησίως και πάνω από 5.000 θεατές. Αυτή, η καθιερωμένη πλέον γιορτή του μπάσκετ φέτος πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα ανεπανάληπτο 2ήμερο event στην πόλη, μια γιορτή που όμοιά της δεν έχει υπάρξει, συνδυάζοντας το μπάσκετ μετά μουσικής.

Στις 20 και 21 Ιουλίου 2016, ο πολυχώρος «Μύλος» της Θεσσαλονίκης, μετατρέπεται σε χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων μια αξέχαστη εμπειρία.

Η μουσική θα συνδυαστεί με τους αγώνες μπάσκετ που θα διεξάγονται στα ειδικά γήπεδα, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ 3ON3 ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ!

Καθημερινά, στα ειδικά γήπεδα «3on3», πάντα υπό σκιά και σε μέρος που δροσίζεται ειδικά, θα διεξάγονται τουρνουά μπάσκετ τεσσάρων κατηγοριών, διαφορετικών ηλικιών. Under 14 (αγόρια και κορίτσια), Under 18 (αγόρια και κορίτσια), Οver 18 (αγόρια και κορίτσια), Over 35 (αγόρια και κορίτσια), με τη συμμετοχή να ορίζεται στα 40 ευρώ ανά ομάδα, τους νικητές να κερδίζουν δώρα και όλους τους συμμετέχοντες να έχουν πολλά προνόμια, όπως δωρεάν είσοδο σε VIP θέσεις των συναυλιών, για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους τους!

Συναυλίες με ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & ΤΗΕ ΤΕDDS, 12ος Πίθηκος και πολλούς άλλους καλλιτέχνες

Το διήμερο πάρτι θα ξεκινάει με μπάσκετ, θα συνεχίζεται με μπάσκετ και θα ολοκληρώνεται με… μπάσκετ μετά μουσικής!

Στις 20 και 21 Ιουλίου το stage του «Μύλου» θα πατήσουν ο Εισβολέας & Tedds, ο 12ος Πίθηκος και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές που συμμετέχουν στο «3on3» να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα και τους λάτρεις της μουσικής να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά.

Το πρόγραμμα των συναυλιών

20 Ιουλίου

Eisvoleas & The TEDDS, 12ος Πίθηκος,

more artists ΤΒΑ soon…

21 Ιουλίου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

GBAcademy

Η μεγαλύτερη ακαδημία μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη.

Η GBA ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 από τους: Δημήτρη Διαμαντίδη, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Νίκο Χατζηβρέττα και Κώστα Χαραλαμπίδη.

Από τις αρχές του 2013 η GBA είναι πλέον Αθλητικό Σωματείο με την ονομασία «Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης» με ιδρυτικά μέλη επιφανείς αθλητές, δημοσιογράφους και παράγοντες του αθλητισμού.

Όραμα της GBA για κάθε μέλος της αθλητικής της οικογένειας είναι η μετάδοση του ήθους, της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού, βασικά στοιχεία της αθλητικής παιδείας.

Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας μας το σωματείο προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον, βάζοντας τα θεμέλια μίας υγιούς εξέλιξης. Τόσο σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας όσο και σε επίπεδο μελών, η GBA κατόρθωσε σε ένα τόσο βραχύ διάστημα να καθιερωθεί στο χώρο και να αποτελέσει ένα από τα πιο γνωστά σωματεία καλαθοσφαίρισης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 400 αθλητές, προπονούνται ετήσια στην ακαδημία, τα αγωνιστικά μας τμήματα και τα Basketball Camps, και το ενδιαφέρον συνεχώς αυξάνεται.

Δραστηριότητες GBA

Το σωματείο λειτουργεί σε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, σχετιζόμενων με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα: Ακαδημίες όπου συμμετέχουν συνολικά 250 αθλητές, λειτουργούν σε Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη, σε 4 γήπεδα: στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΚΟ στον Εύοσμο /στο Ε.Γ. Μίκρας στη Νέα Κρήνη /στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, στην Πυλαία καθώς και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ στη περιοχή της Θέρμης (απέναντι από τον οικισμό Λήδα Μαρία.

Αγωνιστικά τμήματα: όπου συμμετέχουν συνολικά 78 αθλητές /αθλήτριες, λειτουργούν προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες συμμετέχοντας στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ. Αναλυτικά οι ομάδες είναι: Μίνι, Προπαιδικό, Παιδικό Αγοριών, Εφήβων, Παγκορασίδες – Κορασίδες , Ανδρική Ομάδα, Νεάνιδες – Γυναίκες

Basketball Summer Camps: Πραγματοποιούνται ετήσια κατά την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου και αποτελούνται από 3 περιόδους.

Φιλοξενούν διαφορετικά επίπεδα αθλητών και αποβλέπουν στην σωματική βελτίωση και την εκγύμναση των αθλητών μέσα από εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα. Πολλοί είναι εκείνοι οι αθλητές, εντός και εκτός Ελλάδας, που εμπιστεύονται τα Camps της GBA για την «οff season» προπονητική τους ανάπτυξη.

Εκδόσεις: Στα πλαίσια των προσπαθειών διάδοσης του αθλητικού πνεύματος, η GBA προχώρησε στο πρώτο της εκδοτικό εγχείρημα, το «Θεσσαλονίκη: η πόλη του μπάσκετ». Αποτελεί το πρώτο λεύκωμα αφιερωμένο στην ιστορία της καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη, από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα. Παράλληλα, η GBA προχώρησε στην έκδοση του εγχειριδίου «Hook Shot», ένα σύγγραμμα προπονητικής από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Τα δύο βιβλία διατίθενται πανελλαδικά σε όλες τις αλυσίδες βιβλιοπωλείων.