Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Χρήστος Ραφαηλίδης Trio live στο Roof Stage του Gazarte

Χρήστος Ραφαηλίδης Trio live στο Roof Stage του Gazarte

O Χρήστος Ραφαηλίδης με το Τrio του θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE τη Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, για να μας ταξιδέψουν υπό τους ήχους αγαπημένων jazz μελωδιών.

 

Βιμπράφωνο, μπάσσο και ντραμς δημιουργούν μία ιδιαίτερη σύνθεση αποτελώντας το ιδανικό soundtrack για μία ξεχωριστή βραδιά κάτω από τα αστέρια... Μελωδίες από τις κορυφαίες στιγμές του Broadway και του Αμερικάνικου κινηματογράφου διατηρώντας μία νότα οικειότητας και ζεστασιάς του γνώριμου παρουσιάζονται με ένα φρέσκο και ζωντανό τρόπο, κάνοντάς τα πιο σύγχρονα από ποτέ.

 

Τρεις σπουδαίοι μουσικοί με εξαιρετικά σημαντική πορεία ο καθένας σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ξεχωριστό live.

 

Οι Κυριακές, έχουν χρώμα... jazz στο GAZARTE!

 

 Χρήστος Ραφαηλίδης: βιμπράφωνο

Πέτρος Κλαμπάνης: μπάσσο

Δημήτρης Κλονής: ντραμς

 

'Near & Dear', Songs from the Great American Songbook: H νέα δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Ραφαηλίδη με το τρίο του

Σχετικές ειδήσεις
Οι Diminuita live στο roof stage του Gazarte
06.02.2017 13:36
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ανεβαίνει στο Roof Stage του gazarte η... “petit big band” των Diminuita, στην πρώτη τους live εμφάνιση για το 2017.
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης και ο Δημήτρης Καλαντζής παρουσιάζουν ξανά τα Seventies στο Gazarte
21.09.2016 17:14
Μετά το sold out της προηγούμενης Κυριακής και λίγο πριν την αναχώρηση του Χρήστου Ραφαηλίδη για τη Νέα Υόρκη, οι δύο κορυφαίοι Έλληνες "jazzmen" ξανά μαζί στη σκηνή του GAZARTE την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου!
Seventies από τον Χρήστο Ραφαηλίδη και τον Δημήτρη Καλαντζή στο Gazarte
07.09.2016 13:36
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο και ο Δημήτρης Καλαντζής στα πλήκτρα, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack για μία μουσική βόλτα στη δεκαετία του '70.
Καλοκαιρινά live στο Roof Stage του GAZARTE!
20.07.2016 12:13
Η μουσική πρωταγωνιστεί όπως πάντα στο Roof Stage του Gazarte, άλλοτε για να μας ταξιδέψει, άλλοτε για να μας συγκινήσει, ή για να μας ξεσηκώσει και για να μετρήσουμε τις αντοχές μας στο χορό.