Ο Greg Haines επισκέπτεται για δεύτερη φορά την χώρα μας ως τερματικό σταθμό για την φετινή Ευρωπαϊκή περιοδεία του. Μαζί του ο Βρετανός κιθαρίστας και έτερο μέλος των Liondialer, Danny Saul.

Στη σκηνή επίσης με τους Liondialer, ο Στέλιος Ρωμαλιάδης (Luup) και η Ελένη Αδαμοπούλου (Magnitophono) που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά επί σκηνής με τον Νίκο Αγλούμπα (Οttomo) στα τύμπανα.

Liondialer live, ονομάζεται η πρώτη δουλεία των Greg Haines και Danny Saul. Μια επιλογή και μίξη ενιαίου ήχου επιλεγμένου μέσα από ώρες αυτοσχεδιασμού και μουσικής αναζήτησης. Ένα πείραμα ντυμένο με ήχους από ένα τύπο που παίζει μπιλιάρδο στο βάθος της παμπ και τα χαχανίσματα δυο κοριτσιών που ευδαιμονικά παρακολουθούν με το πέμπτο ποτήρι μπύρας στο χέρι. Τελείως αποπροσανατολισμένοι από τις προσωπικές τους προηγούμενες δουλείες οι Liondialer αφήνουν ελευθέρους τους μουσικούς χάρτες τους και ταξιδεύουν για όπου η ατμόσφαιρα προτάξει κάθε φόρα που συνευρίσκονται..

Το πρώτο άλμπουμ του Greg Haines Slumber Tides κυκλοφόρησε με τη σφραγίδα της Miasmah του Erik Skodvin (aka Deaf Center/Svarte Greiner). Ενώ το Until The Point Of Hushed Support αναμένεται το φθινόπωρο στην Bedroom Community. Ο Danny Saul μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη σόλο δουλεία του Harsh, Final με παραγωγό τον Valgeir Sigurdsson γνωστό από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως την Bjork, τον Bonnie Prince Billy, τον Ben Frost, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2009.