Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Greg Haines & Danny Saul live στο Kinky Kong

Greg Haines & Danny Saul live στο Kinky Kong
Ο Greg Haines επισκέπτεται για δεύτερη φορά την χώρα μας ως τερματικό σταθμό για την φετινή Ευρωπαϊκή περιοδεία του. Μαζί του ο Βρετανός κιθαρίστας και έτερο μέλος των Liondialer, Danny Saul.

Στη σκηνή επίσης με τους Liondialer, ο Στέλιος Ρωμαλιάδης (Luup) και η Ελένη Αδαμοπούλου (Magnitophono) που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά επί σκηνής με τον Νίκο Αγλούμπα (Οttomo) στα τύμπανα.

Liondialer live, ονομάζεται η πρώτη δουλεία των Greg Haines και Danny Saul. Μια επιλογή και μίξη ενιαίου ήχου επιλεγμένου μέσα από ώρες αυτοσχεδιασμού και μουσικής αναζήτησης. Ένα πείραμα ντυμένο με ήχους από ένα τύπο που παίζει μπιλιάρδο στο βάθος της παμπ και τα χαχανίσματα δυο κοριτσιών που ευδαιμονικά παρακολουθούν με το πέμπτο ποτήρι μπύρας στο χέρι. Τελείως αποπροσανατολισμένοι από τις προσωπικές τους προηγούμενες δουλείες οι Liondialer αφήνουν ελευθέρους τους μουσικούς χάρτες τους και ταξιδεύουν για όπου η ατμόσφαιρα προτάξει κάθε φόρα που συνευρίσκονται..

Το πρώτο άλμπουμ του Greg Haines Slumber Tides κυκλοφόρησε με τη σφραγίδα της Miasmah του Erik Skodvin (aka Deaf Center/Svarte Greiner). Ενώ το Until The Point Of Hushed Support αναμένεται το φθινόπωρο στην Bedroom Community. Ο Danny Saul μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη σόλο δουλεία του Harsh, Final με παραγωγό τον Valgeir Sigurdsson γνωστό από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως την Bjork, τον Bonnie Prince Billy, τον Ben Frost, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2009.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος σε ευρωπαϊκή περιοδεία
29.12.2016 12:23
Ο διεθνούς φήμης πιανίστας, συνθέτης και μαέστρος Βασίλης Τσαμπρόπουλος παρουσιάζει κάποια από τα πλέον χαρακτηριστικά έργα της πιανιστικής φιλολογίας των κορυφαίων μουσουργών Mozart, Schubert και Schumann στη νέα του Ευρωπαϊκή περιοδεία σε Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Ελλάδα που θα διαρκέσει από την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έως τον Φεβρουάριο του 2017. Στην Αθήνα θα εμφανιστεί στις 22 Φεβρουάριου 2017.
Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100° C σε ευρωπαϊκή περιοδεία
15.11.2016 10:52
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γιάννης Αγγελάκας και η μπάντα του, οι 100°C πήραν τους δρόμους παρουσιάζοντας live επιλογές από την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα από τις Τρύπες έως σήμερα καθώς και την προσεχή δισκογραφική δουλειά τους.
Ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή: Βασίλης Τσαμπρόπουλος και Νεκταρία Καραντζή σε Ευρωπαϊκή Περιοδεία
21.07.2016 15:38
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Νεκταρία Καραντζή παρουσιάζουν τη νέα διεθνή δισκογραφική παραγωγή “Eleison” και ετοιμάζονται για τη νέα καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιοδεία τους.
Η ΚΟΘ συναντά τη MOYSA για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
14.06.2016 10:29
Η Κ.Ο.Θ. και ο Ο.Μ.Μ.Θ. γιορτάζουν για μία ακόμη χρονιά μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου 2016, με την MOYSA.
Ο Γιάννης Κότσιρας σε ευρωπαϊκή περιοδεία
18.03.2016 11:23
Τι θα λέγατε για δύο ώρες απόλυτης μουσικής απόλαυσης δίχως ίχνος ηλεκτρισμού και παραμόρφωσης;