Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Danser dans le Noir: Η Pavlina Styl στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Danser dans le Noir: Η Pavlina Styl στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Η περφόρμερ Παυλίνα Στυλιανού με το τζαζ κουαρτέτο της θα μας παρασύρει με την αισθαντική φωνή της σε μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα, το απαγορευμένο και τη διαφθορά, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Ιλίου Μέλαθρον), στην τελευταία της μουσική πρόταση για αυτή τη σεζόν με τίτλο «Danser dans le Noir».

 

Από τα ακούσματα της Μπέλ Επόκ και του μεσοπολεμικού Βερολίνου ως το Dark Cabaret του σήμερα, το πρόγραμμα θα ταξιδέψει τους θεατές στους ρυθμούς του swing-cabaret, του tango, του valse και της jazz μέχρι η ψυχή τους να επιστρέψει ξανά στην φανταστική χώρα της επιθυμίας και να χορέψει μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, J. Kander, Σ. Κραουνάκη, Γ. Σπανό κ.α.

 

Συντελεστές

Παυλίνα Στυλιανού / Pavlina Styl: φωνή

Μάνος Κιτσικόπουλος: πιάνο

Παναγιώτης Καψαμπέλης: κιθάρα

Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο

Σεραφείμ Τουρίκας: ντραμς

 

Επιμέλεια παραγωγής: Παυλίνα Στυλιανού

 

Παράσταση:

"Danser dans le Noir"

Swing – Cabaret Live

Σχετικές ειδήσεις
Η Pavlina Styl live στο Faust
17.11.2016 16:59
Η περφόρμερ Pavlina Styl, επιστρέφει την Τετάρτη 23 Noεμβρίου, στην μουσική σκηνή του Faust με την παράσταση "Les demoiselles d’ Avignon".
Η Pavlina Styl στο Τρένο στο Ρουφ
07.11.2016 16:15
Η περφόρμερ Pavlina Styl με τους μουσικούς της παρουσιάζουν την παράσταση «Sidewalks de la rue Pigalle» στο Μουσικό Βαγόνι Οrient Express του Τρένου στο Ρουφ την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.
Η Pavlina Styl live στο Faust
21.10.2016 12:56
Η περφόρμερ Pavlina Styl επιστρέφει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στην μουσική σκηνή του Faust με την παράσταση ‘Les demoiselles d’ Avignon’.
Ο Αδάμ Τσαρούχης live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
28.06.2016 15:44
Τραγουδιστής της jazz και όχι μόνο, ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.
Double visage à l'extrême, με την Pavlina Styl στο Faust
27.05.2016 14:15
Η περφόρμερ Παυλίνα Στυλιανού με το τζαζ κουιντέτο της, επιστρέφουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, για μια βραδιά στην πιο ατμοσφαιρική σκηνή της πόλης, στο Faust, για να μας παρασύρουν στην μουσική γλώσσα των παθών του έρωτα και της διαφθοράς, με την παράσταση «Double visage à l'extrême».