Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ: Καμίνι @ Ρομάντσο

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ: Καμίνι @ Ρομάντσο

Το φρέσκο project Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ διοργανώνει μια βραδιά αναγνώσεων με τίτλο το «καμίνι». Νέοι ποιητές, συγγραφείς και ηθοποιοί ετοιμάζουν ένα δροσερό κοκτέιλ λέξεων που θα παρουσιαστεί στο Ρομάντσο την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016.

 

Η δεύτερη συνεύρεση του Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ αποτελεί μία μυσταγωγία ανάγνωσης στο καμίνι που ονομάζεται Αθήνα, εκεί που οι ψυχές λιώνουν μαζί με τα τσιμέντα.

 

Σκοπός του project είναι η παρουσίαση και η άμεση επικοινωνία νέων συγγραφέων και ποιητών με το ευρύ κοινό. Ο κύκλος είναι μεταβλητός, καινούργια πρόσωπα κάθε φορά ανανεώνουν τον πυρήνα του.

 

Διαβάζουν: Ιώ Αρματά , Παναγιώτης Βασιλείου, Κωνσταντίνα Δαούτη,

Αλεξάνδρα Ζουμπαταίου, Αντώνης Καίσαρης, Δήμητρα Βασιλεία Κοκκόρη,

Βασίλης Ντούρος, Γιάννης Σγουρούδης, Ανδρέας Σπαβέρας,

Φώτης Τζανάκης, Ιωάννα Φαϊτά

Σχετικές ειδήσεις
Ανοιχτή Συζήτηση για τον Μπρεχτ στο Ρομάντσο
09.01.2017 16:45
Με αφορμή τη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από τον θάνατο του Γερμανού δραματουργού, ποιητή και διανοητή Μπέρτολτ Μπρεχτ, η Robin4Arts διοργανώνει στο Ρομάντσο Ανοιχτή Συζήτηση στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ημέρες Μπρεχτ στην Αθήνα».
Καλοκαίρι: The summer project στο bijoux de kant hood
01.06.2016 15:26
Από τις 13 Ιουνίου και ως τις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένας καλοκαιρινός κύκλος αφηγήσεων πολιτισμικής επιθυμίας στο bijoux de kant hood.
Blindwave: Διάλεξη από τους Monolake & Coti K. για το αόρατο μουσικό όργανο στο Ρομάντσο
16.02.2016 12:26
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 ο Γερμανός που κρύβεται πίσω από το project Monolake, Robert Henke, θα χαρίσει μια από τις σπάνιες διαλέξεις του σχετικά με «το αόρατο μουσικό όργανο» στο Ρομάντσο.
Θεατρικό σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης από το Θέατρο της Ημέρας
03.02.2016 12:23
Το Θέατρο της Ημέρας διοργανώνει ταχύρρυθμο σεμινάριο με θέμα «Τα μεγάλα ρεύματα στο σύγχρονο Ευρωπαϊκό θέατρο. Σκηνοθέτες, Συγγραφείς, Ηθοποιοί».
«Τα μεγάλα ρεύματα στο σύγχρονο Ευρωπαϊκό θέατρο. Σκηνοθέτες, Συγγραφείς, Ηθοποιοί» στο Θέατρο της Ημέρας
27.01.2016 14:22
Το Θέατρο της Ημέρας διοργανώνει ταχύρρυθμο σεμινάριο με θέμα: «Τα μεγάλα ρεύματα στο σύγχρονο Ευρωπαϊκό θέατρο. Σκηνοθέτες, Συγγραφείς, Ηθοποιοί».