Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Μίγμα και Ξυπόλυτη Στρατιά live!

Μίγμα και Ξυπόλυτη Στρατιά live!
Οι Μίγμα και η Ξυπόλυτη Στρατιά, υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και εμφανίζονται ζωντανά στο Ghost Bar την Πέμπτη 9 Απριλίου. Την ευκαιρία όμως να ακούσουν ζωντανά τα συγκροτήματα θα έχουν και οι Θεσσαλονικείς στο Zenit bar! Η συναυλία της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη του οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα Right to life, μια ομάδα από νέους ανθρώπους, κυρίως εθελοντές, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την παροχή πληροφοριών και υποστήριξης σε άτομα ή ομάδες σχετικά με τα δικαιώματά τους ως πολίτες, ασθενείς, παιδιά, επισκέπτες σε ξένη χώρα, μετανάστες, πρόσφυγες. Η  δράση τους ξεκινά σύντομα με μια καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Μεσόγειο.

Οι Μίγμα είναι ένα 6μελές ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2005. Αυτή τη περίοδο οι Μίγμα ολοκληρώνουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους που ηχογραφήθηκε εν μέρει στο στούντιο Praxis του Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) και στα στούντιο του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής των Τ.Ε.Ι Κρήτης στο Ρέθυμνο, με μηχανικό ήχου/μουσικό παραγωγό τον Νίκο Κεφαλογιάννη (καθηγητή του τμήματος), ο οποίος έχει προσφάτως συνεργαστεί με τους Locomondo στη ηχογράφηση του δίσκου τους 12 Μέρες στη Τζαμάικα. Οι στίχοι τους… κινηματογραφικοί, περιγράφουν βιώματα και προσεγγίζουν διαστάσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

Η Ξυπόλυτη Στρατιά είναι ένα εξαμελές σχήμα ,που ξεκίνησε από το Ηράκλειο της Κρήτης, σε δικές του συνθέσεις, με δυνατό στίχο και σκωπτική διάθεση, που ακροβατούν ανάμεσα στο ψυχεδελικό σκα και το παραδοσιακό κρητικό ροκ εντ ρολ, σε μια παρουσίαση των κομματιών που θα πλαισιώσουν τον πρώτο τους δίσκο, και όχι μόνο! 
Σχετικές ειδήσεις
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Οι Explosions In The Sky για δυο live στο Gagarin
17.05.2016 14:11
Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Gagarin, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τους Explosions In The Sky σε 2 μνημειώδεις συναυλίες, που χρόνια περιμέναμε.
Ο Charlie Winston live στο Gazarte
11.04.2016 14:57
Ο Pepper 966 συνεχίζει την παράδοση των Νouvelle Vague Days και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα «φρέσκο μίγμα» από τα καινούρια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.
we.own.the.sky live album presentation @ An Club
16.03.2016 13:07
Οι we.own.the.sky παρουσιάζουν το 'Earths Collide' την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 ζωντανά στο An Club στην Αθήνα.