Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Μίγμα και Ξυπόλυτη Στρατιά live!

Μίγμα και Ξυπόλυτη Στρατιά live!
Οι Μίγμα και η Ξυπόλυτη Στρατιά, υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και εμφανίζονται ζωντανά στο Ghost Bar την Πέμπτη 9 Απριλίου. Την ευκαιρία όμως να ακούσουν ζωντανά τα συγκροτήματα θα έχουν και οι Θεσσαλονικείς στο Zenit bar! Η συναυλία της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη του οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα Right to life, μια ομάδα από νέους ανθρώπους, κυρίως εθελοντές, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την παροχή πληροφοριών και υποστήριξης σε άτομα ή ομάδες σχετικά με τα δικαιώματά τους ως πολίτες, ασθενείς, παιδιά, επισκέπτες σε ξένη χώρα, μετανάστες, πρόσφυγες. Η  δράση τους ξεκινά σύντομα με μια καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Μεσόγειο.

Οι Μίγμα είναι ένα 6μελές ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2005. Αυτή τη περίοδο οι Μίγμα ολοκληρώνουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους που ηχογραφήθηκε εν μέρει στο στούντιο Praxis του Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) και στα στούντιο του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής των Τ.Ε.Ι Κρήτης στο Ρέθυμνο, με μηχανικό ήχου/μουσικό παραγωγό τον Νίκο Κεφαλογιάννη (καθηγητή του τμήματος), ο οποίος έχει προσφάτως συνεργαστεί με τους Locomondo στη ηχογράφηση του δίσκου τους 12 Μέρες στη Τζαμάικα. Οι στίχοι τους… κινηματογραφικοί, περιγράφουν βιώματα και προσεγγίζουν διαστάσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

Η Ξυπόλυτη Στρατιά είναι ένα εξαμελές σχήμα ,που ξεκίνησε από το Ηράκλειο της Κρήτης, σε δικές του συνθέσεις, με δυνατό στίχο και σκωπτική διάθεση, που ακροβατούν ανάμεσα στο ψυχεδελικό σκα και το παραδοσιακό κρητικό ροκ εντ ρολ, σε μια παρουσίαση των κομματιών που θα πλαισιώσουν τον πρώτο τους δίσκο, και όχι μόνο! 
Σχετικές ειδήσεις
Οι Explosions In The Sky για δυο live στο Gagarin
17.05.2016 14:11
Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Gagarin, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τους Explosions In The Sky σε 2 μνημειώδεις συναυλίες, που χρόνια περιμέναμε.
Ο Charlie Winston live στο Gazarte
11.04.2016 14:57
Ο Pepper 966 συνεχίζει την παράδοση των Νouvelle Vague Days και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα «φρέσκο μίγμα» από τα καινούρια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.
we.own.the.sky live album presentation @ An Club
16.03.2016 13:07
Οι we.own.the.sky παρουσιάζουν το 'Earths Collide' την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 ζωντανά στο An Club στην Αθήνα.
Will Vinson Quartet live @ Gazarte
08.12.2015 14:32
Η εμφάνιση του Will Vinson Quartet, στο Gazarte, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να δούμε και να ακούσουμε ζωντανά κάποιους από τους πρωτοπόρους και σπουδαιότερους μουσικούς του είδους.