Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Έλεκτρον και Χριστοδούλου live!

Έλεκτρον και Χριστοδούλου live!
To Kinky Kong φιλοξενεί δυο not so talk of the town μουσικούς από την πόλη της Θεσσαλονίκης τον Xάρη Έλεκτρον και τον Χρύσανθο Χριστοδούλου . Μαζί τους ο Γιώργος Καρπαθάκης.

Ο Χάρης Έλεκτρον το καλοκαίρι του 1999 κυκλοφορεί το cd με τίτλο Ιερόδουλος σοβαρή στην δίκη, που ακολουθείται από μια αξέχαστη συναυλία με χειρισμό μαριονετών επί σκηνής, από τον ίδιο, ταυτόχρονα με τραγούδι. Το 2000 συναντά την θεατρική συγγραφέα Εύη Δημητροπούλου για να συνθέσει μουσική και καταλήγει να παίζει ένα μικρο ρόλο... Τον επόμενο χρόνο παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με την ίδια σκηνοθέτη. Αυτό προκαλεί μια χιονοστιβάδα γεγονότων: γίνεται παρουσιαστής της εκπομπής Περίπτερο (ΕΤ3) και συνθέτει την μουσική για την ταινία Μαμούνι με τσίπουρο και τα δυο του ίδιου σκηνοθέτη και φίλου Λούκα Κουχτιν. Τελευταία του δημιουργία  ο Μαύρος Πύργος (το χαμένο ταίρι του Λευκού Πύργου) μια διαδρομή στο Άτεχνο Ελληνικό και Ξένο τραγούδι-μιούζικαλ και η πρώτη φόρα συνεργασίας του με χορευτική ομάδα.

Ο Χρύσανθος Χρηστοδούλου στο Κinky Κong θα παρουσιάσει ένα μικρό set από τραγούδια και οργανική μουσική χρησιμοποιώντας αναλογικά, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά όργανα .Το video έχει αναλάβει η Ξένια Θεμελή.

Ο Γιώργος Καρπαθάκης παρουσιάζει την μίνιμαλ εκδοχή αποσπασμάτων από το project Κτίρια τη νύχτα και το concept album ΩΕΜ και η λαίμαργη αγάπη, οι υποθέσεις του πέμπτου κόσμου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, στο οποίο οι αστικές ιστορίες συνδυάζονται με τα ηχητικά τοπία του Eraserhead και το ασφυκτικό κλίμα του Europa.

Σχετικές ειδήσεις
Alex Drakos Trio & Κωστής Χριστοδούλου στο Bios
08.02.2017 15:50
Αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 το Alex Drakos Trio θα μοιραστεί την σκηνή με τον Κωστή Χριστοδούλου (Πράγμα) στα πλήκτρα.
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Τρένο στο Ρουφ
23.01.2017 17:22
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει με την «Καντάδα», τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στο Mουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.
Ο Αττίκ στο Παρίσι, με τον Γιώργο Χριστοδούλου στο θέατρο Άλφα
29.11.2016 10:52
Το Θέατρο Άλφα/Ιδέα και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου – CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι».
Αυγουστιάτικη καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο café του Νομισματικού Μουσείου
04.08.2016 15:42
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον αγαπημένο του κήπο, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών για μια αυγουστιάτικη "Καντάδα".
Attic à Paris με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Φεστιβάλ Αθηνών
31.05.2016 15:29
​Ο Γιώργος Χριστοδούλου παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο Attic à Paris.