Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Δυο Πιάνα Δυο Φωνές: Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου

Δυο Πιάνα Δυο Φωνές: Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου

Η Πολιτιστική Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» παρουσιάζει τον Γιώργο Χατζηνάσιο, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες  που… δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έρχεται στη Ζάκυνθο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και εμφανίζεται στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 21:30, για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση , με τίτλο «ΔΥΟ  ΠΙΑΝΑ  ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ». Μαζί του, στο δεύτερο πιάνο , ο συνθέτης Σπύρος Δεληγιαννόπουλος, ένας ταλαντούχος ζακυνθινός μουσικός με συνθέσεις και παρουσίες που έχουν δημιουργήσει αίσθηση και οι καταξιωμένοι ερμηνευτές: Ρόζα Πουλημένου και Γιάννης Μαθές.

 

Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριο του, («Τα Γαλάζια σου Γράμματα», «Να ΄ χα τα χρόνια σου», «Αν μ΄ αγαπάς φίλα σταυρό», «Μια παρένθεση και μόνο», «Ξενύχτησα στη πόρτα σου», «Άγγιγμα Ψυχής», «Μια παρέα είμαστε», «Αφιλότιμη»,» Πόσα σου πήρε ο ουρανός», «Τι θέλεις να κάνω», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Ζω», «Σ΄ όποιον αρέσουμε»,» Γι αυτό σου λέω πάμε», «Όλα μας τα πλούτη», «Εσύ κι εγώ», κι άλλα πάρα πάρα πολλά), καθώς και μουσικά θέματα που έχει συνθέσει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση .

 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μουσική διαδρομή στο χρόνο με συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος για ελληνικές ταινίες όπως «Γλυκιά συμμορία», «Βραδινή Περίπολος», «Ένα Γελαστό Απόγευμα», « Knock Out», καθώς και κλασικά μουσικά θέματα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και συγκεκριμένα από ταινίες όπως «Dr Zhivago», « Love Story», «Όσα Παίρνει Ο Άνεμος», «Έξοδος», « Υπόθεση Τόμας Κράουν», « Οι Ομπρέλες του Χερβούργου», και άλλα.

 

Πιστεύουμε ότι θα είναι μια ξεχωριστή, μια ιδιαίτερη βραδιά, που η Ζάκυνθος θα θυμάται για χρόνια!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
09.08.2016 16:42
Ο Παναγιώτης Μάργαρης θα εμφανιστεί για μία συναυλία στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016.
Ένα ταξίδι στη μουσική: Η Ζάκυνθος καλωσορίζει τον Ηλία Ανδριόπουλο
29.07.2016 11:40
Η λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» διοργανώνει ένα μουσικό αφιέρωμα στο σπουδαίο συνθέτη ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.
Νύχτα πανσέληνη... στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»
08.07.2016 12:56
Στις 20 Ιουλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» μια ξεχωριστή μουσική βραδιά θα αγκαλιάσει τους ήχους της πόλης, με τίτλο "Νύχτα πανσέληνη...”.
Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
29.06.2016 12:26
Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.
Οι Άγαμοι Θύται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
24.06.2016 13:13
Η Πολιτιστική & Αθλητική Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» παρουσιάζει τους ΑΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ και τους συνεργαζόμενους Σπύρο Παπαδόπουλο και Κώστα Μακεδόνα το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου στις 21:30.