Η Πολιτιστική Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» παρουσιάζει τον Γιώργο Χατζηνάσιο, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες  που… δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έρχεται στη Ζάκυνθο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και εμφανίζεται στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 21:30, για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο «ΔΥΟ  ΠΙΑΝΑ  ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ». Μαζί του, στο δεύτερο πιάνο, ο συνθέτης Σπύρος Δεληγιαννόπουλος, ένας ταλαντούχος ζακυνθινός μουσικός με συνθέσεις και παρουσίες που έχουν δημιουργήσει αίσθηση και οι καταξιωμένοι ερμηνευτές: Ρόζα Πουλημένου και Γιάννης Μαθές.

Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριο του, («Τα Γαλάζια σου Γράμματα», «Να ΄ χα τα χρόνια σου», «Αν μ΄ αγαπάς φίλα σταυρό», «Μια παρένθεση και μόνο», «Ξενύχτησα στη πόρτα σου», «Άγγιγμα Ψυχής», «Μια παρέα είμαστε», «Αφιλότιμη»,» Πόσα σου πήρε ο ουρανός», «Τι θέλεις να κάνω», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Ζω», «Σ΄ όποιον αρέσουμε»,» Γι αυτό σου λέω πάμε», «Όλα μας τα πλούτη», «Εσύ κι εγώ», κι άλλα πάρα πάρα πολλά), καθώς και μουσικά θέματα που έχει συνθέσει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μουσική διαδρομή στο χρόνο με συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος για ελληνικές ταινίες όπως «Γλυκιά συμμορία», «Βραδινή Περίπολος», «Ένα Γελαστό Απόγευμα», « Knock Out», καθώς και κλασικά μουσικά θέματα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και συγκεκριμένα από ταινίες όπως «Dr Zhivago», « Love Story», «Όσα Παίρνει Ο Άνεμος», «Έξοδος», « Υπόθεση Τόμας Κράουν», « Οι Ομπρέλες του Χερβούργου», και άλλα.

Πιστεύουμε ότι θα είναι μια ξεχωριστή, μια ιδιαίτερη βραδιά, που η Ζάκυνθος θα θυμάται για χρόνια!