Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Tax Collectors and Mr. Cant Find

Tax Collectors and Mr. Cant Find
To Kinky Kong ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους Tax Collectors και Mr. Can\'t Find προσφέροντας στο κοινό μια ξεχωριστή live εμπειρία!

Οι Tax collectors θα έπρεπε να έχουν απολυθεί… αλλά επειδή κανείς δεν το έκανε, βρήκαν την ευκαιρία και έβαλαν φωτιά στο αρχείο του υπογείου. Ο τρελός χορός που ακολούθησε μέχρι να τους βγάλουν έξω εξομοιώνεται εικονικά επί σκηνής σε κάθε συναυλία . Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών με κυριότερες τις μέρες της μουσικής σε Αθήνα και Ιωάννινα και το live στο Gagarin205 μαζί με τους To my boy από το Mάντσεστερ.

Οι MrCantfind μιλούν σε γ\' ενικό: γεννήθηκαν το 2001 στην Πάτρα και ηχογράφησαν ένα demo 4 κομματιών,το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το μηνιαίο περιοδικό Ραπόρτο της Ζακύνθου. Το 2003 ηχογράφησαν άλλο ένα demo 6 κομματιών (απλά προστέθηκαν άλλα 2 στο παραπάνω), το οποίο συνόδευε περιορισμένα τις συναυλίες τους. Το πρώτο τους live διήρκησε 2.30 ώρες με αποκλειστικά δικές τους συνθέσεις και το τελευταίο 30 λεπτά. Σήμερα βιώνουν και ηχογραφούν κάθε πρόβα τους στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρία Αναματερού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
02.12.2016 10:10
Η Μαρία Αναματερού, μας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο –Up Stage σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων...
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Ο Κωστής Μαραβέγιας για τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου
13.06.2016 13:41
Tα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και τρίτη συναυλία, την Κυριακή 26 Ιουνίου!
Χριστουγεννιάτικες συναυλίες των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων στο θέατρο Παλλάς
18.12.2015 11:35
Το ιστορικό θέατρο Παλλάς, στην καρδιά της πόλης, υποδέχεται κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων σε τρεις συναυλίες, που συνδυάζουν μέσα σε μία επιβλητική ατμόσφαιρα αγαπημένες μελωδίες με τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.