Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Jacinta – Eleni – Juana: Ένα trio από τη Νέα Υόρκη στο Athenaeum Κελάρι

Jacinta – Eleni – Juana: Ένα trio από τη Νέα Υόρκη στο Athenaeum Κελάρι

 

Δύο Αργεντίνες από το Μπουένος Άιρες (η Jacinta Clusellas και η Juana Aquerreta) και μια Ελληνίδα (η Ελένη Αράπογλου) ενώνουν τις φωνές τους μαζί με δύο κιθάρες και κρουστά.. Τραγουδώντας μουσική από τις πατρίδες τους αλλά και από άλλες χώρες από την λατινική Αμερική.

 

Βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Βοστώνη όταν σπούδαζαν μαζί στο Berklee College of Music πριν από έξι χρόνια. Τα κοινά της κουλτούρας της Ελλάδας και της Αργεντινής τις ένωσαν με έναν τρόπο μοναδικό και από τότε τραγουδούν αρμονίες και μελωδίες δικών τους συνθέσεων αλλά και αγαπημένων παραδοσιακών τραγουδιών.

 

Στις 13 Ιουλίου 2016 το τρίο θα εμφανιστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο ATHENAEUM Κελάρι, μαζί με τρεις εξαιρετικούς guests μουσικούς: την Κατερίνα Πολέμη (φωνή, κιθάρα), την Αγγελική Τουμπανάκη (φωνή) και τον Βασίλη Κώστα (λαούτο).

 

Μη χάσετε μια βραδιά μοναδική, γεμάτη αυτοσχεδιασμό, εξωτικες μελωδίες, ατέλειωτες αρμονίες που θα συνδυάσει την παράδοση με τα νέα ακούσματα του σήμερα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Kαλατζής live στο Κελάρι ATHENAEUM
24.11.2016 15:57
O πιανίστας Δημήτρης Kαλατζής παρουσιάζει ένα jazz αφιέρωμα στο Κελάρι ATHENAEUM το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.
Η Κορίνα Λεγάκη με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς στο Κελάρι του Athenaeum
08.11.2016 14:52
Η Κορίνα Λεγάκη για τέσσερις Παρασκευές θα βρεθεί στο Κελάρι του Athenaeum, με έναρξη στις 18 Νοεμβρίου, όπου σε κάθε της εμφάνιση φιλοξενεί και μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού τραγουδιού.
Ο Δημήτρης Κ. Καρράς live στο Athenaeum Κελάρι
27.04.2016 11:13
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, ο Δημήτρης Κ. Καρράς θα βρίσκεται από τις 22:30 στο Athenaeum Κελάρι για να μοιραστεί τραγούδια δικά του και τραγουδοποιών που έχει ξεχωρίσει.
Ο Πέτρος Σαριδάκης ζωντανά στο Κελάρι Athenaeum
31.03.2016 13:00
Με το ολοκαίνουριο album «Το Νάμι» στις αποσκευές του, ο Πέτρος Σαριδάκης θα μας ταξιδέψει σε τόπους μουσικούς ξεκινώντας από το Κελάρι Athenaeum το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.
Η Ελένη Αράπογλου στο Κελάρι Athenaeum
08.03.2016 12:23
Μετά τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, η Ελένη Αράπογλου τραγουδά πάλι στην Αθήνα, στο Κελάρι Athenaeum με ένα πρόγραμμα γεμάτο ήχους και εναλλαγές jazz και soul, μελωδίες από την Αργεντινή αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.