Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Λατινοαμερικάνικη και παραδοσιακή μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Λατινοαμερικάνικη και παραδοσιακή μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Οι Νύχτες Αλληλεγγύης συνεχίζονται και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δυο πρωτότυπες και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.

 

Σάββατο 9 Ιουλίου

ENTRE AMIGOS

Βραδιά Λατινοαμερικάνικης μουσικής. 14 μουσικοί από το Περού, τη Χιλή, την Αργεντινή, το Μεξικό,  τη   Βολιβία, την Κούβα και την Ελλάδα ανταμώνουν για να παίξουν και να τραγουδήσουν τραγούδια του Χιλιανού Αlejandro Diaz, ο οποίος έχει δημιουργήσει ρίζες πλέον στο Χαλάνδρι όπου κατοικεί μόνιμα από το 1988. Στην παράσταση θα ακούσουμε ακόμη τραγούδια   διαμαρτυρίας αλλά και παραδοσιακά τραγούδια της Λατινικής Αμερικής.

 

Κυριακή 10 Ιουλίου

ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ  ΔΕΣΜΑ

Μια μουσικοχορευτική παράσταση από την Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου σε κείμενα και σκηνοθεσία του Βασίλη - Δημοσθένη Μπουζαλά. Συμμετέχουν η παραδοσιακή ορχήστρα και η λαϊκή ορχήστρα της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου. Τραγουδούν: Γιάννης Θωμόπουλος, Άννα Βυτινάρου και ο Διαμαντής Ρουμελιώτης . Χορεύει το χορευτικό τμήμα του Ιδρύματος Π. Ζήση.

 

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Σχετικές ειδήσεις
Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια: Η Κλεονίκη Δεμίρη στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
26.08.2016 12:34
Η Κλεονίκη Δεμίρη, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο εξωτερικό αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έρχεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς, για να ταξιδέψει το κοινό «Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια», σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016.
Σεργιάνι στις γειτονιές της Ελλάδας… με τρεις χορωδίες στη Σύρο
13.07.2016 12:09
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00, στο Κηπάριο της Μεταμόρφωσης, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, τρεις χορωδίες από το Άργος, τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια απ' όλη την Ελλάδα.
Άστραψεν η Ανατολή: Μουσική και χορός από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
29.06.2016 14:43
Μια πρωτότυπη μουσική και χορευτική παρουσίαση από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, «Νύχτες Αλληλεγγύης».
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 - Νύχτες αλληλεγγύης
21.06.2016 17:11
Σε πείσμα των καιρών και πιστός στις αρχές της αλληλεγγύης και της ελεύθερης πρόσβασης στα πολιτισμικά αγαθά, ο Δήμος Χαλανδρίου ανακοινώνει το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Ρεματιάς που ξεκινά την 1η Ιουλίου υπό τον τίτλο «Νύχτες Αλληλεγγύης».
Εορταστικές συναυλίες για την επαναλειτουργία του Θεάτρου Ρεματιάς
30.05.2016 11:48
Ένα χρόνο ύστερα από την καταστροφική εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί το κοινό σε δυο ανοιχτές εκδηλώσεις εορτασμού της αναγέννησής του με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών.